Хумор, сатира и забава > Хумор

Как да унищожим човечеството с десетина реда код

<< < (2/7) > >>

Naka:
това вярно ли е? while (my $len = int(rand(20000)))
$len какво трябва да е дължината на стринга?

Иначе има много истина в такъв скрипт. Много одавна мисля, че в  Scientific American четох за математическа теория дето казва, че във всяка случайна достатъчно голяма система обезателно може да се намери подредена структура. Не че може да съществува с вероятност 99.99999% a че наистина съществува 100%.
Мисля че ставаше дума за това http://en.wikipedia.org/wiki/Ramsey_theory




gat3way:
Вярно е, в perl всичко е възможно. Примерно резултатът от assignment-a не е каквото очакваш....а стойността, която се присвоява на променливата. Това е потресаващо за всеки C програмист. Обаче има бъг, който прави нещата склонни към мутиране - на практика е възможно да се генерират и по-дълги последователности от 20000 байта. Просто случайната стойност не трябва да бъде 0 повече от 20.000 поредни итерации.

neter:
Аз го пуснах директно под root, ама на виртуална машина. Ще чакам сам да излезе от нея, или току виж направо разменил местата на реалната и виртуалната системи ;D За първи път да съм заинтригуван от някакъв сценарий за края на света. Още при първи признаци на излизане от виртуалката ще си подам заявление за напускане, ще се заредя с пуканки, ром и кола, и ще се отдам на зяпане 8)

Naka:
Цитат на: gat3way в Oct 06, 2010, 15:08>>>>Да,да, пускайте го - утре като свърши света, ВИЕ ще сте виновни!!! :)
<<<<
Ти за 'Подбудителство' чувал ли си? >:D

b2l:
Цитат на: neter в Oct 06, 2010, 17:09>>>>Аз го пуснах директно под root, ама на виртуална машина. Ще чакам сам да излезе от нея, или току виж направо разменил местата на реалната и виртуалната системи ;D За първи път да съм заинтригуван от някакъв сценарий за края на света. Още при първи признаци на излизане от виртуалката ще си подам заявление за напускане, ще се заредя с пуканки, ром и кола, и ще се отдам на зяпане 8)
<<<<
Тогава аз се надявам виртуалния свят да е бира, секс и рок-н-рол :D :D :D :D :D :D. Че напоследък рок-н-рол-а малко го позабравихме...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница