Автор Тема: Избор на дистро ... или направо на ОС :)  (Прочетена 4189 пъти)

mind_exploit

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 60
    • Профил
Re: Избор на дистро ... или направо на ОС :)
« Отговор #30 -: Feb 03, 2011, 20:45 »
Пичове, готово :) ...

Пуснах една тема в ubuntuforums.org и там помогнаха ;) ... ето и темата - http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1679192, може и на някой друг да помогне.

("Search and launch" - taskbar-a autohides ... :) ...)

ПП: в действителност лаптоп-а има проблем - от време на време забива. Когато беше с Уиндоус 7 - изведнъж картината става на правоъгълници и или екрана става черен, след което се възстановява със съобщение "The display driver has stopped working and recovered successfully", или направо freeze-ва и трябва да го рестартирам, или вади син екран с бели букви (Blue-screen-of-death). И когато стане това - почва да духа много силно и много топъл въздух от въздухоотвода.
Казаха ми, че или е софтуеърен проблем, или хардуеърен. Във вариант 2 - или видеото не се охлажда добре и прегрява, или има някой кондензатор, който не е добре - или запоен, или е пробит, или нещо от сорта.

И като сложих кубунтуто - два дена нямаше проблем, после някакви ъпдейти - и след това и тук почна същата история. Само че този път само freeze-ва и направо трябва да го гася "хардуеърно".

Затова предполагам, че проблемът е хардуеърен, и ще им го занеса на онези от сервиза, и да видим ;) ... все пак - проблемът е хардуеърен, така че смяната на ОС-а не трябва да е проблем. Четох в гаранционната карта, и никоя от причините за отказ за обслужване не беше смяна на ОС-а. Но дори и да ми се направят на интересни - .... охооо ... само да ми се направят на интересни ... :) ... веднага в комисията за защита на потребителите, и тогава те ще ги направят на интересни :) ...

Така че - благодаря на всички, които се отзоваха ... и така - вече се радвам на чисто новото Кубунту  ;) ...
Активен