Покажи Публикации - Linuh_
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Хумор, сатира и забава / Хумор / Клуб на увредените от windows<tm> -: Mar 26, 2008, 17:43
Цитат (cakula @ Март 22 2008,17:22)
Докато ми се налага да инсталирам от време на време по някоя боза на колеги и приятели ще трябва да си цапам ръцете с пиратски софтуер.При Уиндоуса е така ,там просто системата е такава. '<img'>(Порочна)

Какво общо има която и да е операционна система с факта че някой не иска да си купи софтуер? Има достатъчно платен софтуер и за линукс и ще го откраднеш ако искаш да го ползваш. Защото краденето е в главата на човека, а не в операционната система.
2  Хумор, сатира и забава / Хумор / Neter, ти си обикновен, тъп цензор! -: Mar 26, 2008, 15:35
Цитат
Странни хора сте, вдигате древни теми, по които очевидно никой друг не пише, единствено с искането да се заключи. Темата си потъва нормално надолу. Защо да се заключи, за да не може някой друг да призове темата да се заключи? :Р
Мисля си за феномена "който не е с нас е срещу нас"... твърде първосигнално и за съжаление твърде познато...
3  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Защо , linux? -: Mar 26, 2008, 15:31
Цитат (tarball @ Март 25 2008,22:38)
Ами че то е публична тайна че тая виста е проблемна бе!Я ми подкарай някой по-стар хардуер(напр.някой принтер).Освен,че бича цял ден на линукс също и чета.И какво виждат очите ми?На диаграмата най-големия процент се пада на проблемна използваемост като цяло.Както и на липса на драйвери.След като те удовлетворява вистата ползвай си я.К'во си седнал сега тук да ни убеждаваш в неща,които не ни интересуват.Има си форуми за уиндоус пиши там колко си доволен от виста.Ама май и там ще ти се смеят,щото повечето ползват WinXP '<img'>.Нищо лично ':ok:'

Честно казано не разбирам за какво се палиш. Не ти препоръчвам да ползваш каквато и да е операционна система. Също така не виждам някъде да съм изразил отношение към която и да е ОС.

Само използвах твоите аргументи, но срещу теб.

Не ми се заяжда, но би трябвало перфектно да знаеш че проблемите с драйверите за Линукс са същите, ако не и по-големи.
4  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Защо , linux? -: Mar 25, 2008, 20:32
Цитат (tarball @ Март 21 2008,18:39)
Ами от 3 месеца работа не знам как вадиш такива генерални заключения че линукса не става за нищо.Че ти за 3 месеца почти не си навлязъл дето се вика в дебрите му та камо ли нещо друго.Както се споменава по-горе вземете се позапознайте повече време и тогава пак ще говориме.A Vista че е sh*t е доказана истина и не е нужно и ние да ти обясняваме пък и нямаме желание.

ти след като бичиш по цял ден на линукс, как разбра че вистата е доказан боклук? работи ли на нея повече от 3 месеца за да навлезеш в дебрите и дето се вика...

не мислиш ли че ти куца логиката?
5  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Защо , linux? -: Mar 25, 2008, 20:27
Цитат (aaaaaa @ Март 21 2008,17:43)
Причината се оказа, че е решил да следва моят съвет - да си свали последната (уж стабилна, не бета) версия на драйверите от сайта на производителя. Оказа се, че в последната версия на драйверите имало редица бъгове - не можеше да си хибернира лаптопа, имаше графични артефакти по десктопа и т.н. Наложи му се да си преинсталира вистата и да сложи по - стара версия на драйверите (свалена от замунда). Друг колега (на същия хардуер) имаше подобни проблеми, но с XP. Виновна в случая е не операционната система, а производителя на драйвера, така че в твоя случай се сърди не на хората, които са направили Ubuntu, а на Ati/AMD.

1. при проблеми се слагат по-стари драйвери, не по-нови.
2. кой пише драйверите за ати - ати или отвореното общество? за да знаем на кого да се сърдим.
Страници: [1]