Автор Тема: Да помогнем!  (Прочетена 992 пъти)

mhydra

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 715
  • Distribution: Fedora, Mandriva
  • Window Manager: GNOME
    • Профил
Да помогнем!
« -: May 13, 2006, 22:14 »
Да помогнем!
Обръщам се към всички вас с молба да проявите човещина и ако можете да помогнете на едно дете в нужда! Тук пишат и четат много хора и половината да откликнат - все е нещо!

Историята е следната: Виктория Илиева е на 4 години. В момента не ходи и не вижда. Родена е с проблем,но го установяват късно и диагноза е поставена след годинка.До момента е претърпяла 6 опирации в БГ, които обаче са влошили състоянието. Първата й пълна упойка е фатална, за това да не може да ходи момиченцето. Според епикризата детето е с "Ембрионално стъкловидно тяло и вродена катаракта на двете очи." Дясното й око вече е с Кератопатия в напреднала фаза и е за трансплантация на роговица. Ретината и на двете очи е съхранена .
Родителите до момента са успявали с кредити и др. да плащат операциите и лечението тук,но в БГ вече никой не може да й помогне.
Варианта е в Германия и операциите ще струват около 10 000 евро. Авиокомпания "Балкан" им поемат пътя им до там,а една българка престоя на място.
Семейството е успяло да събере част от парите, за жалост - малка част. Операцията е насрочена за 29.05.2006, а остават още около 6 000 евро за събиране. Шансовете за очите на Виктория са много големи,а прогледне ли детето и ще проходи според специалистите.

Ако можете да помогнете - сега е момента да го направите! Майката е оставила и лични данни за връзка!Ето и сметката на която се събират парите за операцията:


Детето се казва Виктория Лазарова Илиева
сметката :
ОББ клон Доверие бул.Мария Луиза 70
банков код:20084232
сметка:1030106017
Лазар Асенов Илиев


Пълната тема за детенцето


На срещата в Южния парк днес за 3 часа са събрани 1893 лева, 140 $ и 20 евро. За жалост остават още доста пари, докато се събере цялата сума. Тази вечер по Нова телевизия в Календар от 19.15 ще има репортаж от акцията - моля гледайте го и предупредете познатите си да го гледат също! Все още не е късно да се помогне! В новините на ББТ и тв "Европа" също трябва да има кадри от днес!

Малката Вики

Вики с родителите си Вики с мама Акцията на Вики още



Активен

Указвам помощ за всичко свързано с Fedora и Мандрива.
Може да ме търсите на ICQ.