Начало Вход/Регистрация Помощ Tazi stranica s latinski bukwi
Области
 Новини
 Актуална тема
 Linux портали
 Справочник
 FAQ
   •Какво е Линукс?
 Въпроси-отговори
 Форуми
   •Трудова борса
   •Конкурс
 Статии
 Дистрибуции
   •Поръчка на CD
 Made In BG
 Файлове
 Връзки
 Галерия
 Конференции
Настройки
 Външен вид
 Предложения
 Направи си сам
И още ...
 За нас
 Линукс за българи ЕООД
 Линк към нас
 Предложения

Подкрепяно от:
TelePoint - Място за хора със свободни идеи

SiteGround

initLab

Adsys Group

SAP Bulgaria

Въпроси отговори
Въпрос: Kak moga da obedinq nqkolko connections?
[Търси: ]

ВНИМАНИЕ: Използвайте форумите на сайта за дa зададете вашите въпроси.

Към началото |Добави въпрос |Отговори
 
Въпрос
От: edin (velchokun__at__yahoo[ точка ]com) Дата: 04/07/2005
 Iskam da obedinq nqkolko connections za internet s cel po
 barza obshta skorost i kogato primerno otvorq edin
 connection s flashget (ili neshtu takova) skorostta na
teglene da e (i-net1 + i-net2 + ... + i-netn).

 Iskam sashto da popitam kak moje da se deli skorostta na
 nqkolko user-a primerno, taka che v vseki edin moment vseki
 da tegli s optimalnata skorost (demek skorostta na vseki
edin v daden moment da e :
 i-net(obshtata i-net skorost)/n(broq na userite v tozi
moment))...

Mersi predvaritelno!



Отговор #1
От: пламен Дата: 04/07/2005
 Кви са тее конекции бре?, ако говориш за ИСДН, пускаш
инверсно 
 мултиплексиране и така обединяваш няколко честотни канала в
един, 
за другото лоад баланц направи с иптаблес, първо напиши по 
отчетливо за какво става дума, не сам гадател.


Отговор #2
От: edin Дата: 04/08/2005
 v sluchai konekciite sa lan network connections (isp-to mi
 dava internet po lan). Tva pak li stava s "inversno
 multipleksirane" ? Dai nqkav link po vaprosa, kakto i za
 load balance...nachinaesht sam taka che mi govori kat na
idiot ;].

 Ideqta e da vzimam net ot nqkolko isp-ta koito imat super
 barzi skorosti kam nqkoi server-i, a kam drugi savsem
 nqmat...e krainata ideq e da imam super varza vrazka kam
vsichki server-i koito vlizat v toq spisak.
awe neshtui kato : 
 poluchavam request kam free.evro.net => O.K. minavai prez
 i-net1; poluchavash request kam data.bg => O.K. minavai prez
i-net2;... i t.n.
Razbra li za kvo stava vapros ?

 A puk tva sa load balance ..iskam i drugi hora da izpolzvat
tazi promociq ;]

Mersi predvaritelno!



Отговор #3
От: SGM Дата: 04/09/2005
 За load balancing погледни www.lartc.org. За другото -
 просто си рутираш мрежа X през доставчик A, мрежа Y през
доставчик B и т. н.


Отговор #4
От: edin Дата: 04/10/2005
Mersi mnogo SGM!



<< DC++ клиент (9 ) | Help (2 ) >>

 
© 2011-... Асоциация "Линукс за българи"
© 2007-2010 Линукс за българи ЕООД
© 1999-2006 Slavej Karadjov
Ако искате да препечатате или цитирате информация от този сайт прочетете първо това
Външния вид е направен от MOMCHE
Code Version: 1.0.8 H (Revision: 23-09-2011)
 
Изпълнението отне: 0 wallclock secs ( 0.06 usr + 0.01 sys = 0.07 CPU)