Начало Вход/Регистрация Помощ Tazi stranica s latinski bukwi
Области
 Новини
 Актуална тема
 Linux портали
 Какво е Линукс?
 Въпроси-отговори
 Форуми
   •Трудова борса
   •Конкурс
 Статии
 Дистрибуции
   •Поръчка на CD
 Made In BG
 Файлове
 Връзки
 Галерия
 Конференции
Настройки
 Външен вид
 Предложения
 Направи си сам
И още ...
 За нас
 Линукс за българи ЕООД
 Линк към нас
 Предложения

Подкрепяно от:
TelePoint - Място за хора със свободни идеи

SiteGround

initLab

Adsys Group

SAP Bulgaria

Въпроси отговори
Въпрос: net Slackware 10.1
[Търси: ]

ВНИМАНИЕ: Използвайте форумите на сайта за дa зададете вашите въпроси.

Към началото |Добави въпрос |Отговори
 
Въпрос
От: Jes Дата: 07/01/2005
zdraveite imam sledniq problem :)
 neta mi spira na razlichno vreme i trugva kato reboot-na
 mashinata .ne e ot internet-a zashtoto kato pusna drguiq
 komp koito e na win i bachka dobre smisal ne spira. tuka
 probvax nqkolko neshta no se ne stavat nikakuv net nikakuv
 ping nishto se edno spira neta a toi ne e sprql i se opravq
 edinstveno kato reboot-na. polzvam Slackware10.1 i davam
 internet na oshte edin komp. nqkakvi idei ? :) [internet-a
mi e lan vruzka ne e s modem i tn.. ]
blagodarq predvaritelno ;)


Отговор #1
От: bld (menacee__at__gmail[ точка ]com) Дата: 07/02/2005
 Амиии, аз имах подобен проблем...както си работи интернет-а
 и спира, и само след рестарт тръгва. Моя проблем е от лан
 картата, щом даваш нет на друг комп значи и ти имаш две
 мрежови карти. При мене нещо не се разбират двете или едната
 нещо е дефектна не знам. Едната ми е на PCI slot другата е
 на дъното и когато тая на слота е вързана и бачка заедно с
 тая на дъното...първата се дъни нешо и изчезва пинг и сичко.
 Случвало ми се е дори след рестарт заради тая карта не ми
 тръгва комп-а, след като я извадя сичко е ОК. Не ми е
 останало време да пробвам с друг модел карта, но ако тази на
 дъното е изключена всичко си върви нормално или пък тази на
 слота е извадена или не съм и включил кабела. С една лан
 карта няма проблеми:)според мене нещо е дефектна тая на
 слота, но пък я свалих от комп на който бачкаше нормално
 доста време... Сменял съм IRQ-тa и какво ли още не но
 проблема си остана. Та виж дали и при тебе не е същото
 положението. Включи да работи само едната и следи дали ще ти
 спира нет-а.Може да ти се наложи смяна на лан карта:). И аз
ползвам Slackware 10.1


<< Debian ? (2 ) | Архив: 2005 /6 >>

 
© 2011-... Асоциация "Линукс за българи"
© 2007-2010 Линукс за българи ЕООД
© 1999-2006 Slavej Karadjov
Ако искате да препечатате или цитирате информация от този сайт прочетете първо това
Външния вид е направен от MOMCHE
Code Version: 1.0.8 H (Revision: 23-09-2011)
 
Изпълнението отне: 0 wallclock secs ( 0.05 usr + 0.01 sys = 0.06 CPU)