Linux за българи: Форуми

Linux секция за начинаещи => Настройка на програми => Темата е започната от: Agent_SMITH в Jun 16, 2008, 18:17



Титла: Създаване на usplash
Публикувано от: Agent_SMITH в Jun 16, 2008, 18:17
Ама ти си пускаш всички теми в раздела за напреднали... Я се поразрови и виж какви теми има там и дали се отнасят до шарениите... ;)

Колкото до теми - предлагам ти да отидеш на gnome-look.org и да си харесаш тема, която съдържа в себе си И инструкции. Успех.


Титла: Създаване на usplash
Публикувано от: Whisper в Jun 16, 2008, 13:42
Здравейте! Искам да си направq собстен Uspalsh. Поразрових Google, но не намерих много точна информациq по въпроса. Разбрах, че трqбва снимката и прогрес бара да се конвертнат, но не пишеше нито как, нито как да направq прогрес бар. Махнал сым си оригиналниq ubuntu-uspalsh и сега съм на конзола.


Титла: Създаване на usplash
Публикувано от: Whisper в Jun 16, 2008, 20:48
Безполезни отговори както винаги...

Да, на gnome-look има usplash теми и сорс кодове, да, има и инструкции как да се компилират/инсталират но това за мен е БЕЗПОЛЕЗНО! Защото от малкото полезна информация, която успях да намеря в гугъл имаше споменато поне че трябва първо изображението да се преработи с гимп, после и прогрес бара. Естествено не беше обяснено много добре и аз като последен идиот пуснах тема тука. На gnome-look форумът им нищо не мога да се оправя.

Съжелявам за езика!





Титла: Създаване на usplash
Публикувано от: Whisper в Jun 16, 2008, 21:22
Естествено след още допълнително търсене намерих приемливо решение, което да ми оправи проблема по ламерски. Но защо да го споделям тук, рискувайки да отнеса някоя псувня?


Титла: Създаване на usplash
Публикувано от: Gaara в Jun 17, 2008, 11:08
хахахахахахахахах..... голям си, няма спор.

Успех в начинанието :)