Драги winman,
Виждам, че обръщаш това на лична война, което е глупаво. Това беше първият твой пост, който съм редактирал и ти веднага вдигна гюрултия. Откъде накъде? Не можеш да приемеш факта, че твой пост може да бъде редактиран? Не можеш да преглътнеш такова нещо и започваш да поставяш условия, да обиждаш и да пускаш безсмислени теми? Извини ме, но не си познал в обвиненията си и в целите си с този пост. Аз нямам нищо лично към теб и няма и да имам, докато не се запознаем. Редактирах поста ти, защото не отговаряше на правилата. Представи си, ако всеки, чийто пост е редактиран, приеме въпроса лично и вдига гюрултия? Какво ще стане? Как бихме могли да запазим форума чист? Ако искаш форума да продължи да бъде добър, какъвто е досега, преглътни факта, че едно твое съобщение е редактирано и продължи напред. Ако имаш нещо против форума или ако ти е все тая, тогава защо се впрягаш, че твое съобщение е било изтрито? И както казах, то поне да беше някакво смислено съобщение, нещо, което да бъде полезно и стойностно, а то става дума за една простотия. С нея ли искаш да бъдеш запомнен, че толкова държиш да я има? По подразбиране се съмнявам, че искаш да бъдеш запомнен с това, но от реакциите ти започвам да се съмнявам. Отговори си на въпроса, защо приемаш случилото се лично и толкова навътре? Този, който е засегнат от това си само ти. Аз въобще не приемам въпроса лично и ако някой от супер администраторите ми беше казал, че такова съобщение не заслужава изтриване, не само че нямаше да се засегна, но дори лично щях да изпиша съобщението отново в поста ти, защото моята единствена цел е да запазя форума чист, а не да нападам хората в лични войни. Освен това, колкото и обиди и нападки да изпишеш по мой адрес, това може да впечатли някой от участниците във форума, но не и мен. Нямаш си и най-малка идея колко е трудно човек да ме обиди, а както не се познаваме е направо невъзможно. Така че цялата тази лична война я водиш сам със себе си и единствената причина да пиша сега тук, е да ти кажа пак - нямам нищо лично към теб и ако някой ден се срещнем някъде, ще ти предложа да изпием по бира с удоволствие, защото не мога да съдя за хората без да ги познавам, а по подразбиране харесвам всички хора. Комплексите ги проявяваш ти с това, че не оставяш възможност твое съобщение да бъде редактирано. Никой не е толкова велик, че думите му да са все велики. Твоите не бяха никак такива в онова съобщение. Няма да заключвам темата, с което искам да оставя възможност да проявиш разум и да прекъснеш тази лична война, защото единствения, който се впряга от нея, си ти и сам ще си навредиш така. Аз ти подавам ръка да си стиснем ръцете, от теб зависи как ще продължи това
'>