Покажи Публикации - Koki_ml
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 2 [3]
31  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: проблем с убунту -: Dec 21, 2008, 15:11
здравейте пробвах със nvidia 177 и с 173 но пак нестава просто неиска да тръгне а отностно грешки никакви грешки не ми изписва драиварите си се качват без проблем но след рестарт неиска да тръгне графичната среда нз каде е проблема..първо го пуснах като live и след това го инсталирах  и сичко си е точно докато некача драиварите за nvidia ... после нежелае да зареди графичната среда ..
32  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: проблем с убунту -: Dec 16, 2008, 22:43
Здравейте с логването се оправих много благодаря но проблема с видео драиварите си остана след смятата просто неиска да зареди графичната среда.. пробвах с реконфигуриране но пак нестава стига до 1 от вапросите и ме изхвърля... явно просто ще се наложи да преинсталирам и да си остана с Vesa драиварите или да търся някакви други ... много ми се искаше да видя 3D десктопите но нищо :)
много благодаря за помоща!
33  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / проблем с убунту -: Dec 15, 2008, 23:09
Здравейте.До сега несам се занимавал с линукс и имам следния проблем исталирам убунту 8.10 и всичко си е точно но след като кача драиварите за видео картата (Geforce 7300) който автоматично ми намира убунтуто... не ми логва графичната среда а иска логинг във конзолата и след като ваведа потребителското име  на мястото за парола изобщо не ми позволява да пиша каквото и да натискана нищо неизлиза на екрана...  ??? ??? ??? ???
благодаря предварително!
Страници: 1 2 [3]