Покажи Публикации - Taifa
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 2 [3]
31  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Fedora Problem -: Oct 03, 2005, 21:52
Не, но този проблем горе доло по адски баван и тровам начин оспях да го преодолея проблема в момента е че трябва да стартирам Linux с за Windows със стартираща дискета, но както и да е.

Големият проглем сега е че като стартирам Fedora и се появява сив фон, една бяла лента, под нея "More Details" и товае единственото което работи е мишкато(мога да я движа но нищо не мога да натикам) и клавиетурата май не работи защото не свети Num Lock и прогвам всякакви клавишни комбинации и нищо. Сега какво да правя?

Пак благодаря на всеки който реши да ми пише.
32  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Fedora Problem -: Oct 03, 2005, 21:14
Здравейте, аз съм нов в Linux реших като за начало да си инсталирам некоя по лесна поне за инсталация дистрибуция и се спрях на Fedora (core 4). Самата инсталация преминава тапълно успешно(инсталирам всички компоненти) накрая ми дава че трябва да Reboot-на и един бутон Reboot, натискам го компютъра се reboot-ва и ми зарежда Windows. При инсталацията зададох Fedora да ми се стартира, а не Windows(пред Fedora Core 4 имаше някаква звездичка и аз така си я оставих). Кажете какво да правя или кажете как да я инсталирам правилно(моля обяснението да е като за абсолютно начинаещ).

Благодаря предварително.
Страници: 1 2 [3]