Автор Тема: Излезе Openbravo POS 2.30 beta  (Прочетена 1857 пъти)

obbug

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 16
    • Профил
    • WWW
Излезе Openbravo POS 2.30 beta
« -: Mar 11, 2009, 11:13 »
Публикуван е Openbravo POS 2.30 beta релиз. Вие можете да изтеглите версията от Sourceforge.net и да прочетете бележките във wiki-то на Openbravo.

Накратко новата функционалност съдържа:

    * PDA Модул за Ресторанти: Тази функционалност позволява на потребителите да приемат поръчки, да разглеждат продукти и да управляват маси с помощта на мобилни устройства. В тази версия се поддържат Opera Mobile и iPod touch / iPhone, но лесно могат да се добавят нови устройства.
    * Атрибути на Продукти: Тази характеристика е създадена, като е взаимствана концепцията за атрибути на продукти от Openbravo ERP. С тази нова възможност продуктите могат да имат разнообразни атрибути, като размер, цвят, сериен номер и други. Тези атрибути се регистрират във всички операции, като продажби и премествания на инвентар.
    * ERP - POS Подобрена Синхронизация: Променена е цялата архитектура на синхронизацията между Openbravo ERP и Openbravo POS. В ERP системата е добавен нов модул,  който осигурява REST web услуги за интеграция. Синхронизацията се осъществява с помощта на Pentaho интеграция на данни. Pentaho интеграция на данни е мощно ETL средство с отворен код, което позволява с помощтта на графичен интерфейс да бъдат създадени синхронизационните задачи.
    * Гейтове за Плащания: Openbravo POS може да управлява картови транзакции по стандартите EMV, PCI и Chip/PIN.
    * Bitrock Инсталатори: Инсталирането на Openbravo POS сега е по-лесно от всякога. Има инсталатори за следните платформи: Windows, Linux x86, Linux x64, Linux ia64, OSX и Solaris Intel. Налични са и класически двоични пакети и пакети с код.
    * Поддръжка на Apache Derby: Apache Derby е релационна база данни с отворен код, написана изцяло на Java.



Цялата публикация можете да намерите в блога на водещия разработчик Адриан Ромеро.
« Последна редакция: Mar 11, 2009, 11:18 от obbug »
Активен