Покажи Публикации - hao123
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 ... 10 11 [12]
166  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Инсталиране на "Photoshop" на "Linux Ubuntu 10.10" -: Aug 20, 2012, 14:58
Здравейте,
Аз съм новобранец- на "Ubuntu 10.10" съм от 5 дни. Реших да си инсталирам "Phototshop" с помощта на "WINE" (с това приложение съм си инсталирал "WinRar", "CS 1.6" и "Notepad ++"). Обаче нещата непотръгнаха при "Photoshop CS3" (мъчи се да се стартира, мъчи се, но нищо). Реших да пробвам по-новия "Photoshop CS5". Нещата там се развиха малко по-добре. Инсталира се нормално, но само толкова.  ;D Когато стартирам програмата, "WINE" ми отчита грешка (някакви невалидни параметри).
След това реших да се поровя из нета и да потърся за "Linux" версии на програмата и разбрах, че няма (поне така смятам аз; моля да ме извините ако греша). Какво вече споменах- нямам голям опит с "Linux" като цяло и затова реших да драсна тук (все пак това е най-популярният сайт за Линукс дистрибуциите у нас).  8) Надявам се да успеете да ми обясните как стават нещата.
Между другото: държа да поясня, че не съм от най-умните хора (бавнозагряващ съм) и затова се надявам да ми разясните нещата по по-елементарен начин.  :) Ако искате, можете и да ми пишете по скайп (skype: ak-47_123).
Колкото до "GIMP"- имам я свалена, но не мога да ѝ схвана цаката. Затова държа на "Photoshop".
Моля да ме извините ако съм объркал раздела на форума. Благодаря предварително.  :)
Страници: 1 ... 10 11 [12]