Автор Тема: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год.  (Прочетена 166211 пъти)

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 3546
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
В метавселената сигурно е истина. Там се сбъдват мечтите, че Русия нямало да съществува. Тя да е сефте тая карта, да я изгледаме с интерес, пък то, претоплена манджа, мухлясала поне 2 години назад.. :)

П.П. И кой тук е твърдял, че жената на Зеля си е купувала "Бугати"- или ползваме друг способ- опровергаваме нещо, което никой не е твърдял ;) Не толкоз дебелокожо де, да цитирам колега.

За фейковете- сещам се за мобилни крематориуми, също и за цигани, крадящи руски танкове.. и други неща, все публикувани в този форум ;) Ако се налага, може и поименно.

« Последна редакция: Jul 21, 2024, 21:57 от Nik123 »
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 3581
    • Профил
Да се знае...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1035794388108167

А Израел да благодари на бай Доньо (Тръпм) за самолетите цистерни, а за рашките един съюзник по-малко (говорех ли ви аз за втория фронт)
https://www.youtube.com/watch?v=mn-IGCBi8_8

A пропагандоните в паника
https://www.youtube.com/watch?v=KoySj-wSm6c
« Последна редакция: Jul 21, 2024, 22:47 от remotexx »
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 4173
    • Профил
Утре, когато Русия няма да съществува

А колкото до това къде изечезвали парите ..поименно колеги, поименно  :P
А повечето са фейк
https://auto.offnews.bg/news/Novini_1/Ne-saprugata-na-Zelenski-ne-si-e-kupila-Bugatti-Tourbillion_40782.html

Излагаш се като кифладжия,честно !
То бива проамерикански фанатизъм и патологична русофобия, ама чак толкова !  ???

И що за авторитетен източник може да бъде педерасткия .offnews ?  :o
« Последна редакция: Jul 22, 2024, 08:59 от spec1a »
Активен

spec1a

• Напреднали
    • Профил
   Е,може курвата на еврейския наркоман да не си е купила точно "Бугати",
Може да е например "Бентли" ...
Активен

kuunlaaksot

• Напреднали
  • Публикации: 207
  • Distribution: CRUX
    • Профил

ето, това се казва ерудиран изказ и мнение, браво [_]3 кога я мина и ти бе, сръхнадарени ебачо, тая курва?
« Последна редакция: Jul 24, 2024, 12:40 от kuunlaaksot »
Активен

lunarvalleys

kuunlaaksot

• Напреднали
    • Профил
Цитат

Аз когато твърдя нещо,винаги се обосновавам.
Като пиша за евреите,давам факти.
Хайде напиши нещо писано от мен,което не е вярно.

И не съм единствения в този форум,който те призовава за това.

викаш, да посветя няколко дена на форумното ти творчество, преглеждайки писанията ти в архива, след това да дам препратки като библиография и да коментираме? Сори, тая игра нема да я играя. на няколко пъти си правя труда да отговарям точко по точка, в отговор бях залят с нови драсканици, но без коментар за написаното от мен, под предлог че ще се почне безсмислен спор.

> Хайде напиши нещо писано от мен,което не е вярно.
Поставяш цели нации под общ знаменател. И не говоря само за така омразните ти евреи. Ти мразиш и всички американци и изглежда общо-взето всичко и от западна европа. Явно не си наясно, че това хич не е наред.

> И не съм единствения в този форум,който те призовава за това.
Моля, моля... няма нужда да ме "призовавате", аз не съм някакво свръхестествено същесто  :P
Активен

lunarvalleys

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 5710
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Сега и с тоя временен посланик се осраха. И не могат да се разберат.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

spec1a

• Напреднали
    • Профил

ето, това се казва ерудиран изказ и мнение, браво [_]3 кога я мина и ти бе, сръхнадарени ебачо, тая курва?

Къде съм писал,че съм я "минал" ?  :o
Активен

spec1a

• Напреднали
    • Профил
Цитат

Аз когато твърдя нещо,винаги се обосновавам.
Като пиша за евреите,давам факти.
Хайде напиши нещо писано от мен,което не е вярно.

И не съм единствения в този форум,който те призовава за това.

викаш, да посветя няколко дена на форумното ти творчество, преглеждайки писанията ти в архива, след това да дам препратки като библиография и да коментираме? Сори, тая игра нема да я играя. на няколко пъти си правя труда да отговарям точко по точка, в отговор бях залят с нови драсканици, но без коментар за написаното от мен, под предлог че ще се почне безсмислен спор.

> Хайде напиши нещо писано от мен,което не е вярно.
Поставяш цели нации под общ знаменател. И не говоря само за така омразните ти евреи. Ти мразиш и всички американци и изглежда общо-взето всичко и от западна европа. Явно не си наясно, че това хич не е наред.

> И не съм единствения в този форум,който те призовава за това.
Моля, моля... няма нужда да ме "призовавате", аз не съм някакво свръхестествено същесто  :P

Цитат
Поставяш цели нации под общ знаменател.

Aкo имаше малко по-висока обща култура,щеше да знаеш,че в
талмуда (шибан малоумен парцал,основна "свещена книга" на евреите)
пише,че само те (евреите) са висша раса,всички останали са "гои" -
т.е. роби,които трябва да ги обслужват ...
Това не е ли долнопробен расизъм ?  >:D

Ако не е тайна,какво е отношението ти към авраамовите религии,
досега не си написал нищо конкретно по този въпрос ?

Кланяш ли се на еврейски мастии ?   :o
Активен

kuunlaaksot

• Напреднали
    • Профил
spec1a,

Аха, ясно, пишело нещо в некакъв парцал и за тебе цял един народ са уроди, а? В най-добрия случай, писанията ти показват простащина и липса на елементарно възпитание. За съжаление, едва ли са толкова безобидни нещата. Постоянното повтаряне на едно и също са индикация за обсесии или други проблеми. Стандартните ти реплики са за "уродите" евреи, да го "духат" американците и "евроГЕЙския" съюз. Не знам какво са ти направили евреите, ако искаш сподели, ще изслушаме. Иначе, явно много ги разбираш и гейовете и духането, няма да те питам от къде.

> Кланяш ли се на еврейски мастии ?

Мнението ми за религиите като цяло не е особено ласкаво. Изпитвам дълбоко отвращение към католицизма, най-малкото заради нещата дето икнвизицията е правила. Исляма? Знаем какво е причинил на България колко столетия, виждам до къде води тая религия и в момента, та какво да ми е мнението за него? Старият завет? Писание изпълнено с жестокости, отмъщение, ненавист и други гадости. От християнството, намирам Православието за най-нормално, но предвид как се израждат нещата в Русия, кво да ти кажа.
Активен

lunarvalleys

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 6577
    • Профил
@kuunlaaksot, изглежда доста ползваш Markdown  [_]3
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 3581
    • Профил
Я да смъкнем малко нервнотно напрежение - лято е все-пак  :P
Куни, вярно ли е че... на фински има дума kalsarikännit [калсарикяннит], която в превод означава:  "Да пиеш вкъщи по бельо, и не планираш да ходиш никъде." Отлична  дума.

https://www.gulla.net/no/ai/kalsarikannit-the-cozy-finnish-drinking-culture-you-need-to-try/

макар че по-скоро реалността е друга - https://www.youtube.com/watch?v=ncmL90mM93E

П.П. Някой ако може да го преведе т'ва парче ..усещаете ли как полека заповаме да харесваме ИИ/Скайнет и да го предпочитаме пред т'ва  да разчиташ на някой познат (хеле па съфорумец) за превод(а)

П.П.П. А да не забравяме и българските жени (еле па през лятото) - хората сбира(т) (както беше в една стара реклама.. а някой може да те сродят даже и с цял /средно голям/ град)

- Българските жени масово не купуват и не ползват вибратор. Основно разчитат на приятели и познати!
- Нито едно "Обичам те" не може да се сравни с "Отслабнала си"
 [_]3 [_]3 [_]3

--
А по въпроса за евреите:
- В еЙ бреЙ ската история Равин Худ взимал парите на богатите и ги давал на бедните срещу скромна лихва... но по-късно напуснал жена си, защото и тя като него давала на нуждаещите се.
« Последна редакция: Jul 26, 2024, 03:16 от remotexx »
Активен

kuunlaaksot

• Напреднали
    • Профил
>  @kuunlaaksot, изглежда доста ползваш Markdown  [_]3

Всъщност, да. И особено последните дни... но не за презентации а онлайн документация. Сега гледам как се правят badges (https://shields.io/badges)

> Куни, вярно ли е че... на фински има дума kalsarikännit [калсарикяннит], която в превод означава:
> "Да пиеш вкъщи по бельо, и не планираш да ходиш никъде." Отлична  дума.

а, това можеш да го прочетеш в imgur, но явно я имат. Те теоретично имат и дума за "планове за първата брачна нощ" или нещо такова: hääyöaie
Активен

lunarvalleys

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 6577
    • Профил
>  @kuunlaaksot, изглежда доста ползваш Markdown  [_]3

Всъщност, да. И особено последните дни... но не за презентации а онлайн документация. Сега гледам как се правят badges (https://shields.io/badges)

Това част от стандартния синтаксис ли е или е някакво допълнително разширение, което само едно приложение може да рендва?
Странно ми се видя, че не ползваш възможностите на редактора тук за цитати, а ползваш >.
Което ми се стори доста вкоренен навик
« Последна редакция: Jul 26, 2024, 13:24 от 4096bits »
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

spec1a

• Напреднали
    • Профил
spec1a,

Аха, ясно, пишело нещо в некакъв парцал и за тебе цял един народ са уроди, а? В най-добрия случай, писанията ти показват простащина и липса на елементарно възпитание. За съжаление, едва ли са толкова безобидни нещата. Постоянното повтаряне на едно и също са индикация за обсесии или други проблеми. Стандартните ти реплики са за "уродите" евреи, да го "духат" американците и "евроГЕЙския" съюз. Не знам какво са ти направили евреите, ако искаш сподели, ще изслушаме. Иначе, явно много ги разбираш и гейовете и духането, няма да те питам от къде.

> Кланяш ли се на еврейски мастии ?

Мнението ми за религиите като цяло не е особено ласкаво. Изпитвам дълбоко отвращение към католицизма, най-малкото заради нещата дето икнвизицията е правила. Исляма? Знаем какво е причинил на България колко столетия, виждам до къде води тая религия и в момента, та какво да ми е мнението за него? Старият завет? Писание изпълнено с жестокости, отмъщение, ненавист и други гадости. От християнството, намирам Православието за най-нормално, но предвид как се израждат нещата в Русия, кво да ти кажа.

Православието ли ...

Ами,при насилственото налагане на християнството в България са
изклани цели родове (вкл. и малки бебета); малко по-късно са избивани
богомилите (или изпращани на сигурна смърт) ...

Това какво е според теб ?   >:D
« Последна редакция: Jul 26, 2024, 18:21 от spec1a »
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
ЧНГ 2022
Живота, вселената и някакви други глупости
spec1a 6 5880 Последна публикация Jan 03, 2022, 09:22
от cybercop
Руско-Украинска война от 2022 год.
Живота, вселената и някакви други глупости
Acho 1492 89286 Последна публикация Jun 23, 2022, 09:21