Покажи теми - dreamdj
Виж публикациите на потр. | * Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Запитване относно P2000 (P2000G3 FC/iSCSI) -: Jan 23, 2013, 23:00
Темата е в Коша тъй като не намерих подходяща категория за нея. Накратко и с прости думи ще поясня идеята и. Доставен и монтиран сторидж с 12 диска по 300 гигабайта SAS. Няма да описвам топологията, сървъри и т.н. Имам разправия (бъдеща) с интегратора. Искам да чуя мнение различно от моето. Въпроса към специалистите е:

Какво бихте направили с това "чудо". Как ще го организирате като сторидж масив. Искам да чуя различно мнение спрямо моето и това на интегратора. Наздраве за отговорите.
2  Linux секция за напреднали / Хардуерни и софтуерни проблеми / Online streaming -: Oct 11, 2006, 02:32
Zdraveite,
Veche se izcherpah otkym tursene na reshenie za Online stream i po specialno za aacPlus ili tam raznovidnostite mu. S dve dumi shte opisha situaciqta v koqto sum.
Radiostanciq nqkude iska da ima vidimost po internet dori i v chujbina. Tova za momenta e postignato s edna zabelejka. Soft-a koito se polzva v momenta e IceCast za stream server i DarkIce za live encoder. Problema e sledniq. Predlagat se raznovidnosti na Mp3 ,Ogg i AAC no pri puskane na AAC encoder-a samata mashina bez opredelen period zabiva i se raboti samo na local. Kude li ne rovih po logs etc nqma vidima prichina za spirane na vsichki procesi. I za momenta sum sprql AAC. Vuprosa mi e nqkoi sbluskval li se e s podobno neshto kato problem, a oshte po goreshtiq mi vupros e nqkoi moje li da predloji shemata opisana po gore s drugi instrumenti no zaduljite live encoding i to ot sound karta, ne Winamp etc.
Shte ochakvam nqkakvi idei i resheniq '<img'>
Страници: [1]