« Отговор #66 -: Aug 11, 2018, 00:18 »
Както не веднъж съм казвал, заговори си съществуват. Това не е лошо. То е част от човешката природа. Човека е социално животно. Сам си само в тоалетната и гроба.
Ето на, аз заговорнича с жената, как в края на месеца да заведем децата на море. По-големите хора от мен, заговорничат за по-големи работи. Колко големи? Е тук е мястото на фантазията.
А, както знаем, тя стига до там, че английския двор е потомък на извънземни, дошли тук преди милиони години да изкопаят всичкото злато и заробили човечеството, от как го има. А го има, защото същите изпратили „сивите“ си слуги генно да модифицират местни маймуни, за да ги направят добри (безмозъчни) миньори.
И познавам много хора, които могат да се подпишат под горното.
Разбира се, не всички теории за заговори са толкова налудничави. Както казах, аз бях предвидил, че американците ще си организират атентат срещу СТЦ и ще хвърлят вината на Бил Гладен. Това беше толкова лесна прогноза, че всеки можеше да я направи със затворени очи.
Тръгвах на гроздобер, когато чух, че в Нови Йорк е станал атентат. Казах, това е СТЦ и ще обвинят Осама бин Ладен. Срещнах от празни до изумени погледи и въпрос: КОЙ??? Знаех, че скоро всички ще знаят това име. А на следващия ден вече знаех, че предстоят воини срещу Афганистан, Ирак и евентуално Либия, Сирия, Иран.
Но въпреки, че го бях прогнозирал и прогнозата беше по детски лесна, то и не подозирах мащабите на случващото се. За мен беше просто игра с холивутски елементи, както е характерно за американците. Нямах и бегла идея, че една епоха свършва.
=*=
Днес обаче не следя толкова изкъсо новините и все по-трудно давам верни прогнози. Просто не ме интересува случващото се. А, ако не наблюдаваш, какви сигнали има около теб, няма и как да разбереш, какво ще се случи.
=*=
За съжаление, не мога много да говоря за 11.09.01. Причините са две. Първата е, че просто не си спомням. Съвсем мъгляво ми е, какво точно беше. А за съжаление това е преди ерата на масовия достъп до Интернет, което значи, че информацията е в книги и периодика. За библиотеката не е измислена търсачка, в която да нащракам няколко букви и да почнат да излизат резултати.
Даже към момента на тази дата, съвсем не я помнех. Доста по-късно щях да си припомня.
А не помня, защото номерологията много отдавна ме е разочаровала. Може би не бях попаднал на качествена информация, но се убедих за себе си, че тази окултна наука е твърде недоразвита, изпълнена с неясни, неточни моменти, подлежащи на интерпретация. Затова дълги години се отдадох на астрологията. И въпреки, че смятам, че това е царицата на окултните науки, то и с нея не се занимавам вече.
Отдавна реших, че ми е все тая за бъдещето. Защо ми е да го знам? Не ми пука и аз, какъв съм, ако винаги ще се опитвам да правя най-доброто, което мога.
Мина доста време, от както спрях да се занимавам и тогава стигнах и до следващото заключение. Астрологията е материалистическа наука. В нея няма почти никаква духовност. Изобщо е на ръба да бъде извадена от окултното. За западната астрология това е напълно сигурно. Западната астрология не е окултизъм по никакъв начин. За източната се твърди, че все още е. Но тя е твърде стара, нереформирана и за западните хора не работи. Дали работи за източните не знам и слабо ме интересува.
п.п. От утре до края на месеца ще съм без достъп до Интернет. Във Видин съм си. Работя. Просто няма да съм на линия. Това не е „автобананизиране“. Просто стечение. Живот и здраве, някъде около първи ще съм на линия.