Виж сега , като цяло и об6то си прав, но !!! Нали идеята е линуь да е достъпен !!! Или не6то не съм разбрал , ... така , хардваре си го подбирам за 70$ , тази карта е трепа4 !!!
SAPHIRE АТЛАНТИС (АТИ) РАДЕОН 9100 - р200 , 4нс РАМ , 64МБ, DVI, TV-OUT, CRT !!! Какво пове4е да искам за 70$ !!! Така ...
имам Winex3 и не върви , инсталлнат-а , оба4е под вин и искам да си я пусна от linux-a , как да е ... сигурно трябва да се направи инсталл. с linux/winex3 ,така .: CS/Half-Life с wine, wine , winex2.xx , и дори winex3 - не върви Ако знае6 как
кажи , а и спомени някоя ЗАВАЛАДЯВА6та ИГРА за ЛИНУX

'>
Преди вси4ко фрее ( freedom ) ...
ПС.: И все пак ... линуx трябва да е по-достъпен, аз незнам с какво толкова се 6umq за този опен фест , мислех да ходя , но се отказъх ... така де , за какво да ходя , с какво трябва6е да ме привле4ете ? Така де , с какво 6те накарате примерно един 30г. 4овек , ползва6т вин за офis и инет , да отиде ... еми няма как , за какво му е да слу6а за musql, netfilter, history of linux и то на англ. ( 4овека дори и да разбира англ...). ...
Хоме PC.: аз го виждам така , взима6 ком6ийското дете , какво прави с вин .: играе - GRA3 , диабло2, CS, WAR3, т.н;
инет - лесно е това , гледа филми , пуска ги на TV-OUT-a да си гледа на тж-то с родителите си или с приятели , или дори сам ?!!! 4ати , слу6а музика ....
така , за да може да прави това на линуx , му трябва еди много добър линуx админ ...!!! Докато за ВИН, някой 6то - годе знае6т не6то си , 6те му каже трябва да си инсталира6 тая програма за да гледа6 този филм , трябва да кракне6 така и така ?!?!?!?! Докато - линуx и 6те се озъби пред конзолата ... , всмисъл описвам ти концепцията за линуx хоме PC ...
Аз ли4но имах малко проблем4ета с mрlayer-a ... , та той ли няма да има ... хе пък камоли fglrx дрижера за ати video card ( + ДЕБИАН , де ) ...
ПС: ти каза "П. С. Ако си инсталирал bglinux на Дебиан, да знаеш - груба грешка! Това е все едно да подковаваш подкован кон, да хлопаш на отворена врата или.. да кирилизираш Дебиан" айде да го обясни6 ... , всмисъл имам цър като нормал усер , но оффице и някой други програми , не6тът да пи6ат като хората , а и моззилата - отгоре е на квадрат4ета title на web pages ...