Linux за българи: Форуми

Предложения и въпроси относно Linux-BG => Предложения за подобрения на този форум => Темата е започната от: laskov в Jul 20, 2009, 09:59



Титла: Каталог "Препоръчваме Ви темите:"
Публикувано от: laskov в Jul 20, 2009, 09:59
Четейки http://www.linux-bg.org/forum/index.php?topic=35270.msg177002#msg177002 си представих един каталог, разделен на категории с имената на разделите във форума под общо заглавие "Препоръчваме Ви темите:". Ще трябва да има, обаче, някаква рейтинг система, за да не се качват темите нагоре в каталога примерно според броя постове/видяна. А! А може пък отношението постове/видяна да е добър критерий.
Такъв каталог ще е полезен най-вече на новите членове и на гостите на форума.


Титла: Re: Каталог "Препоръчваме Ви темите:"
Публикувано от: laskov в Dec 06, 2011, 13:13
ХА, какво съм писал някгиш! :)
Сега искам да ви насоча вниманието към новия сайт на Проекта Fedora - Ask Fedora ($2). Хвърлете един поглед и на техния FAQ, най-долу в страницата.


Титла: Re: Каталог "Препоръчваме Ви темите:"
Публикувано от: v_badev в Dec 07, 2011, 09:33
Пускането на Q&A сайт като http://ask.fedoraproject.org или http://ask.debian.net/ и на мен ми се струва по-добра идея. Но за да проработи ще трябва да замени доста от секциите на форума. Поне секциите за начинаещи, напреднали, BSD и хардуер, а най-вероятно и програмиране, сигурност и игри.

Всъщност в комбинация с meta Q&A сайт, както в оргиналният stackoverflow би могло да замени целият форум без секциите за общи приказки (в които май се пише най-много).