Покажи Публикации - neosofti
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 ... 7 8 [9]
121  Преводи / Преводи на документация / Превод на Убунту  документациата на Български -: Mar 08, 2008, 11:59
Здравеите.
Аз съм както Вас Линукс фен. Имам една хубава идея за улесняване на начинаещите под Линукс. Искам да преведа цялата вики докуметация на Ubuntu на БГ от немски, но за сам човек е непосилно. Ще съм благодарен за всякаква помощ включително и на поправяне на БГ грешките ми, че не съм писал на БГ от 7 години, за жалост само на немски.
ICQ : 231688538
Skype : neosofti
E-Mail : mmvelikov@gmx.de  
Докуметацията се намира на този сайт ->
http://ubuntuusers.de/   раздел вики.



122  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Инсталиране на suse -: Jan 24, 2007, 13:49
http://www.novell.com/documentation/opensuse102/
123  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Инсталиране на suse -: Jan 24, 2007, 13:46
сега, линукс върху виндовс партиция няма как да инсталираш. под линукс може да виждаш виндовските партиции и без проблем да пишеш даже върху фат32 и нтфс/малко рисковано/ стига да не е системната на виндовс,т.е. пак става ама може и да прецакаш виндовса ако не знаеш какво правиш. аз така си трия вирусите под виндовс ако антивирусната се пъне.  линукс се иинсталира върху собствен тип партиции , т.е. ext2, ext3 ili reiser като имай на предвид , 4е и една swap партиция трябва да заложиш.

надявам се да бях с нещо полезен. извинявам се правописните грешки ама от 6 години само на немски пиша и говоря и българсия взе да ми се губи. от около 6 години ползвам зусе и честно да кажа  е най-яката операционна линукс ситема и е най близко до юникс. опитвал сам почти всички линукси и почти всички останали са чорба. добър избор си направил.  ако имаш въпроси на 231688538 в ICQ може да ме откриеш. :-)
Страници: 1 ... 7 8 [9]