ТОВА НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ. ДА СЕ ИМА ПРЕДВИД....
Е тука не си много прав. Съжалявам, но темите са затова, за да се обсъждат конкретно неща по дадена тема (освен ако темата не е изключение/отцепена и подобни).
Затова темата е "Идея за издаване на книга..", а не "Изобщо възможно ли е тоя да е сериозен с издаването на книга".
Както самите имена на темите са различни, така и смисъла им е различен.
Не може веднага да се заявява ей така щото ти си мислил, че нищо нямало да стане.
Ами задай конкретен въпрос, дай някакви аргументи - да стане дискусия и темата да е информативна.
Като влезе човек, да не чете по диагонал мненията, защото някой си е решил, че нямало да стане според него.
На тебе няма ли да ти направи впечатление например ако имаш желание да помогнеш за нещо и го обявиш във форума, а от там да почнат да се сипят негативни мнения от рода на твоето, без дори да са обосновани, защо мислиш така.
Мнението си било твое и нямало голямо значение дали мнението било малко в страни. Ама чакай малко - мнението може и да си е лично твое, но форума е на всички, не само на теб

Ето тук е разликата. Когато има нещо, което не е само твое - искаш, не искаш трябва да се съобразяваш - когато темата не е твоя...

Егоистично е да си мислиш, че трябва на всяка цена да дадеш мнение. Понякога е по-добре да не го споделяш или да изчакаш да се развие темата, за да я видиш в малко по-общ план. Просто разбери, че не винаги нещата изглеждат буквално така както са поднесени - често е така, но не винаги!
Жалко за теб ако не го осъзнаваш. Имането на мнение е хубаво нещо, но непременното даване на мнение, не винаги е хубаво

Зависи от ситуацията - ето например сега, може би ще си кажеш - тоя пък какво ми философства. Ами нали и аз изкавам мнение? Но защо го изказвам - защото е по конкретен спор. Защото това е мисленето ми по конкретната тема на спора, което касае прякото действие в темата. Колкото и да е досадно, надявам се да приемеш, че съм прав - ако ли не, няма какво повече да кажа. Всеки си преценява сам за себе си, но не е нужно няколко човека да ти кажат че не си прав, за да го осъзнаеш.
Наздраве