Автор Тема: Проблем със пускане на филм от SkyShowtime .  (Прочетена 834 пъти)

nikolin

• Напреднали
  • Публикации: 230
  • Distribution: Slax
  • Window Manager: KDE & xlunch
    • Профил
Здравейте !

Незнам дали е баш за тук темата но ако има проблем я преместете
Та .. от Йетел имам право на безплатно ползване на 2 дигитални услуги  . Избрал съм HBO Max и SkyShowtime .
Linux Mint 21.3 , Firefox 138 ( x64 ) , Google Chome 136 ( x64 ) .

https://postimg.cc/gallery/7GQrRJ9

HBO Max върви без грешка . SkyShowtime  ни с Лисицата , ни със Хрома тръгват :( . Може ли да се направи нещо по въпроса или просто да забравя за SkyShowtime ?!?

Активен

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4077
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
Здравей, колега. Аз поразрових малко от линка в едната снимка, която си постнал, за грешките.
И по-конкретно ето тук, за поддържаните устройства от тоя скайшоутайм:

https://www.skyshowtime.com/bg/help/article/skyshowtime-supported-devices

Ами навсякъде пише уин, мак, хром ос, андроид и т.н., но няма линукс.

Т.е. тази платформа изобщо не работи с линукс, доколкото разбирам аз.

Доп. Аз бих пробвал с някакъв юзър-агент примерно да сетна браузъра да "казва", че е уиндоуски (или пък мак), не знам ще стане ли номера, да каже някой по-запознат :)

П.П. Или пък с Wine.
« Последна редакция: May 06, 2025, 15:12 от Nik123 »
Активен

nikolin

• Напреднали
    • Профил
Благодаря за отговорите . С линковете на @spec1a ще пробвам да сетна двата броузъра  и ще кажа дали стана . Сега съм малко зает с други неща .но ще пробвам и ще кажа .
 Благодарско  [_]3 [_]3 [_]3
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 4165
    • Профил
А бе вие като ги пущате тия съобщения за грешки - четете ли ги, пробвате ли каквото ви препоръчват...

Аз дотук видях че единия браузър (сега понеже му в скрито главното меню и лената със заглавието) ми е трудно да кажа кой дава по-различна грешка 6007 и в документацията им си пише че (браузърът се поддържа, но) "Вашият уеб браузър използва по-стара версия, която вече не се поддържа"

Значи да си намери там колегата, кой му е тоя браузър (дето връща 6007) да си го обнови до последна/текуща версия ...евентуално да му разреши и DRM и там едно друго (да кара по официалната документация) и да пробва пак...
« Последна редакция: May 06, 2025, 18:15 от remotexx »
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 5229
    • Профил
   Е, пича да каже - има ли успехи ?
Активен

nikolin

• Напреднали
    • Профил
Засега никакъв успех :( . И подмяната на юзър агента и стари и нови версии на всичко .... Остана последното което направих . Питах съпорта . Тъй като стрийминга на едната платформа върви бе грешка , а на другата има проблем , си мисля че може да е нещо дребно на което никой не обръща внимание . Но все пак ще изчакам отговор .
Активен

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4077
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
А през Wine да емулираш някоя версия на уиндоус и да пробваш с някой от тези браузъри, дали не би се получило:

https://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=category&iId=33&sAction=view&sTitle=Browse+Applications

Активен

nikolin

• Напреднали
    • Профил
Цитат
Здравейте!

Справка: 01437598

Благодарим Ви, че се свързахте с SkyShowtime .

Извиняваме се за причиненото неудобство, тъй като изпитвате проблеми с достъпа до услугите чрез уебсайта. Ще направим всичко възможно, за да ви помогнем.

Забележка - Моля, уверете се, че използвате операционна система, базирана на Windows, вместо Linux. В момента Linux не се поддържа от SkyShowtime .

Ако използвате устройство, базирано на Windows, моля, следвайте стъпките по-долу, за да отстраните проблемите:...................................

Емулация на Win за да мога да гледам някой филм или сериал ... няма начин .
Съжалявам за изгубеното време . Ще си остана с HBO Max и торентите . От време на време ще пробвам да излъжа с юзър агента за ОС , но ..
SkyShowtime не обича линукс потребителите :(
Активен

nikolin

• Напреднали
    • Профил
Цитат
Здравейте!

Справка: 01437598

Този имейл е във връзка с предишния ви контакт.

Разбираме вашите опасения относно съвместимостта на Linux операционната система с нашата платформа. Както бе споменато по-рано, SkyShowtime в момента не поддържа Linux операционна система и се извиняваме за евентуално причиненото неудобство.

Оценяваме вашата обратна връзка и ценим вашия принос. Нашият екип работи активно, за да осигури поддръжка на SkyShowtime за устройства, базирани на Linux, и споделихме вашата обратна връзка със съответния екип, тъй като наистина ценим вашата обратна връзка, за да гарантираме удовлетвореността на клиентите.

.
.
.

Веднага щом има новини относно операционната система Linux, те ще бъдат отразени на уебсайта на SkyShowtime .

Ако имате други въпроси или притеснения, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Искате ли да се свържете с нас по този въпрос? Отговорете на този имейл, като запазите текста в полето за тема непроменен.

Благодарим ви,
Harmail
Екипът за обслужване на клиенти на SkyShowtime

Не че се надявам на чудо ама знае ли човек .
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 5229
    • Профил
   Пак добре,че са ти обърнали някакво внимание...
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 4165
    • Профил
Пиши им да си оправят съобщенията за грешки, да не заблуждават и др. клиенти.
Защо лъжат че браузърът се поддържа, само че е стара версия при пложение че въобще  не се поддържа под Линукс (при положение че User-Agent си кава че е под Линукс)

П.П. А бе, докога браузърите ще лъжат.. не помня откога няма(ме) X11, всичко е под Wayland, а ей го е моя убавец лъже че е под Х (11ка)

Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:137.0) Gecko/20100101 Firefox/137.0

Инак:
about:support
Window Protocol   wayland
« Последна редакция: May 14, 2025, 18:46 от remotexx »
Активен