Не, скоро излезе от сервиз, основен ремонт на двигателя. Както си вървеше ок, почна да трака, да яде масло и айде при механиците. Това е за инженери, не за мен

Но някои леки неща, като вакуумната система, ремонт на разни елементи като помпа за хидравлика, помпа за блокаж на диференциала (на тая кола са прости и реално се сменят гарнитури и о-пръстени, чат-пат някоя семеринга, или втулка- останалите елементи са метални и много корави), проверка и почистване на инжекторите (механични са), регулиране жилото на педала за газта, някои дребни ел. нещица (колата няма компютър, аналогова електроника е) като например тук-таме някоя прекъсната ел. верига, смяна на разни датчици (например за вътрешния въздух в купето, за външната температура- обикновени термистори са) предпочитам да си ги правя сам. И си намерих една много хубава и подробна книга

Че даже има и всички схеми (нали wiring diagram беше ел. схема).
Отделно в тая книга за всяко едно болтче по колата е указано с колко нютонметра се стяга- а аз имам динамометричен ключ.
Та, кефи ме да си ремонтирам сам разни неща, но по-леките, и достъпни за аматьор като мен.
Та тая книга исках да лашна на ИИ, да ми я преведе цялата, да не търся из нета какво означава тоя и оня технически термин на английски. Освен това, в нея е описан и принципа на действие на всички системи по тая кола, и ми е интересно.