Автор Тема: problem s TV-tuner  (Прочетена 3026 пъти)

haro

• Новаци
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
problem s TV-tuner
« -: Nov 17, 2003, 12:18 »
Zdraveite,
Ispolzvam Red Hat 9 i se opitvam da pusna ATI TV Wonder PCI. imam instaliran bttv i xawtv no ispolzvam edna programka TvTime. Problema mi e che sled kato nastroih vsichki kanali se okaza che imam perfektna kartina no niamam zvuk. Soundkartata mi e vgradena na dunoto i RedHat-a si ia razpoznava idealno, startira si soundserver i si imam zvuk pod Gnom.  Ako niakoi moje da mi pomogne shte sum mnogo blagodaren.
Активен

• Гост
problem s TV-tuner
« Отговор #1 -: Nov 17, 2003, 15:32 »
Здрасти, не знам как са тунерите на ATI, но моят PixelView трябва да се свърже със звуковата карта с външно кабелче, което отива от аудио изхода на тунера в line in на картата. Виж дали и при теб не е така.

Поздрави
Жоро
Активен

• Гост
problem s TV-tuner
« Отговор #2 -: Nov 17, 2003, 17:06 »
Zdrasti pak,
Ami proverih ..vsichko izlgejda e nared. Audio Out na tunera s kabel kum Audio in na sound-kartata. Tinera perfektno raboti pod Windows XP, no s RetHat-a ne vadi zvuk.

Pozdravi
Haro
Активен

• Гост
problem s TV-tuner
« Отговор #3 -: Nov 17, 2003, 17:17 »
Има няколко неща, които могат да причинят проблема. Недобре избран тип на тунера (виж bttv CARDLIST-а) или настройките на миксера на звуковата карта.

Поздрави
Жоро
Активен

• Гост
problem s TV-tuner
« Отговор #4 -: Nov 17, 2003, 21:30 »
Blagodaria mnogo
Opravih go. Okaza se kakto kaza che ima problem s izbora na tunera v bttv.  Sega vurvi perfektno.

blagodarnosti.
Haro
Активен

• Гост
problem s TV-tuner
« Отговор #5 -: Nov 26, 2003, 23:23 »
Nqkoj znae li i ima li ideq kak da podkaram edin Play TV PRO Ultra s chip CX23883-17 /conexan/ tuner pod Linux Slackware 9 ili koqto i da e linux distribuqciq
Активен

• Гост
problem s TV-tuner
« Отговор #6 -: Nov 26, 2003, 23:56 »
probvai s: "configure_bttv".pod debian vyrvi.Uspeh!
Активен

• Гост
problem s TV-tuner
« Отговор #7 -: Nov 27, 2003, 00:39 »
Az sym pod Slakware 9.0 i nqmam configure_bttv. Bi li mi kazal s kakwo qdro si i mojesh li dami izpratish konfiguracionniq si file na qdroto /usr/src/linux/.config. Koe ustrojstwo izpozlwa bttv /dev/video0 ili neshto drugo? S kakyw software gledash?
mail: gyanev@netbg.com
Активен

Dark_Soul

• Новаци
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
problem s TV-tuner
« Отговор #8 -: Dec 06, 2003, 20:40 »
i az imam problem sas Tunera i ve4e ne znam kvo da prava...moq e s Chipset na Philips a ina4e e Chronos...bttv-to nqma draiver konkretno za Chronos no ima za chipseta...da ama pak ebava i ne shte i tva si e....zeh reshenie da go prodam i da si vzema po-skupiq shtoto taka ili ina4e e po-dobur i s po-hubav capture.
Vsa pak ako nqkoi ima ideq da kaje....a ina4e go prodavam za 60 leva (zel sam go na 100 predi 8 meseca ot Reset-a na Rakovska...dori mai oshte e v garanciq)
____
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
TV Tuner
Хардуерни и софтуерни проблеми
Amorphis 3 3681 Последна публикация Jul 11, 2003, 15:06
от
Problem s Pinnacle PCTV Rave TV Tuner
Хардуерни и софтуерни проблеми
ni 1 4370 Последна публикация Nov 11, 2003, 09:37
от