Покажи Публикации - 741k1355
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Bluetooth headphones? -: Aug 19, 2005, 21:28
Интересуват ме мненията на хората, които имат челен опит с bluetooth слушалки - какво са успели да подкарат под линукс, какво не са успели, какво ги е ... узорило ... и струват ли си въобще ... препоръчителни алтернативи и т.н.
2  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Срещи на LUG-SOFIA -: May 10, 2004, 22:46
Ей тая седмица нали ще има пак среща в сряда от 19, да не стане някво разминаване ... Смит нали ще присъстваш, че трябва най-накрая да го проведем оня разговор с теб (опитах се да се свържа с теб по е-поща, ама стана няква засечка...).
3  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Срещи на LUG-SOFIA -: Apr 27, 2004, 23:52
Ей много ми се искаше да дойда тая седмица ... освен всичко друго ... трябва да проведа и един разговор с теб Смит, ама какво да се прави хванах лош вирус и то по едно такова гадно време на сесия ... друг път ще стане.
Айде приятно изкарване.
4  Нетехнически теми / Идеи и мнения / LUG-Sofia СРЕЩА -: Mar 18, 2004, 22:41
Добре, значи до утре...ще взема и аз да дойда на фонтана, за да не се цепя от колектива '<img'>

П.П. ЧРД the_real_maniac, нека сорса бъде с теб '<img'>
5  Нетехнически теми / Идеи и мнения / LUG-Sofia СРЕЩА -: Mar 12, 2004, 13:33
Дано този път да има повече желаещи. Предполагам има много хора на който им е любопитно какво представляват останалите от LUG, а такава среща на живо предлага много нови възможности да се обсъдят теми, чието място не е във форум. Така освен, че можете да научите много нови неща от останалите, можете и да се забавлявате. Аз лично много обичам да споря с мойте "майкрософтски" приятели, ама си е друго от време на време като кажеш нещо за FOSS и да се съгласяват с теб '<img'>
Не разбирам какво ви възпира да дойдете, то и аз съм срамежлив, ама е ТРУДНО САМО ПЪРВИЯТ ПЪТ ... след това става все по-приятно и по-приятно '<img'>
Мисля, че всеки може да отдели 2-3 часа за да смени малко обстановката и за запознанство със съмишленици. Елате ние не хапем (много). Пиша ви това, защото аз останах много доволен от първата среща и запознанствата който направих там.

П.П. Ако има хора, който имат принципно желание да присъстват, но има конкретна причина, която ги възпрепятства, нека да я кажат - ние сме OPEN, ще я разгледаме, ще открием бъга и ще го отстраним '<img'>
6  Нетехнически теми / Коментар / Слухове за Flash интерфейс?! -: Mar 07, 2004, 18:35
Здравейте,
чух някои неща... че има вероятност майкрософт да интегрират Flash в операционната си ситема (нищо официално..просто си говорим така напълно хипотетично с един мой приятел!!!'<img'>. По-мое мнение това най-вероятно ще стане, но няма да е особено скоро...Чудя се евентуално каква алтернатива на подобен интерфейс би могъл да предложи Линукс. Искам да знам какви идеи и предположения имате по въпроса...например каква технология ще трябва да се използва, кои готови разработки ще могат да се използват, какво е направено вече в тази насока и т.н.
7  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Редовна среща на LUG-Sofia -: Mar 01, 2004, 17:22
Аз съм пак на линия '<img'>
А ти тая кръчма провери ли дали ще е по...talk-friendly?
8  Нетехнически теми / Идеи и мнения / СРЕЩА НА LUG-SOFIA -: Feb 17, 2004, 17:14
Нали и мен броиш към сигурните?! '<img'>
9  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / kirilica w emacs? -: Dec 03, 2003, 00:41
Zdraweite,
interesuwa me nqkoi moje li da mi dade instrukcii kak bix mogyl da izpolzwam
kirilica w emacs, stawa wypros za redhat 9.0, slojil sym si dori i
bglinux-5.1... tyrsix w google i izchetox dosta neshta za MULE obache nqma nishto konkretno...
Blagodarq predwaritelno.
Страници: [1]