Покажи Публикации - ЗибелтБг
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1] 2 3 ... 87
1  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Mar 21, 2023, 13:30


"Вы неправильно понимаете ситуацию"

И при Путин, и при Николай ll 80% от капитала е в западни ръце.


Цялата тема в 5 минути. Те аборигените никога няма да се научат, но все пак.


https://m.vk.com/video42704613_456239732?list=db4cc53c69843927d3
2  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 22, 2023, 16:03
...
Абсолютно си разбит, даже е скучно лесно!!!
...
А-а-ааааа, разбит съм! :(

Ей сега ще ти пратя някой труден за разбиване! :)

Между другото от новия строй се облагодетелстваха, и му се радват всякакви утайки на обществото. Точно некачествените хора избуяха като плевели в капиталистическата демокрация. Точно боклуците "преуспяха".

Пий си бирата на Слънце, че е хубаво времето, и бъди здрав, и умен!!!
3  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 22, 2023, 15:04
Тотално се изложи, с неграмотностите, които ръсиш във всеки пост нон стоп.

Нито грам мисъл.

Печелят, от американския данъкоплатец, ама някой трябва да мисли.

Това трябва да го стопли, и 19 годишен, а не 59 годишен.

Е, в САЩ някои явно мислят повече - Белият Дом






Путин е на пряко командване от Вашингтон, плаща си членският внос не само той, но и олигарсите му, Байдън спокойно се разхождаше в Киев, дори без каквито  официалности да не стане беля. Въобще явно се вижда безкрайната малоумщина на идеологията в официалните медии, неинформираноста, и неграмотноста на нейните последователи.

Колкото повече време капиталистическа демокрация - толкова повече масова малоумщина и деменция се наблюдава.

Но това е умело направляван, и контролиран процес.

Абсолютно си разбит, даже е скучно лесно!!!

Продължавай да ръсиш малоумщини - не ми пречиш. Още от въпроса ти, дали не драскам по билбордовете във Варна, разбрах, че това е функцията ти.

Аз може и да не пиша, защото е скучно.

Да оставя да си се радват на простотийте, като в медиите.
4  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 22, 2023, 13:02
Говорителят на китайското външно министерство Ван Венбин заяви, че САЩ печелят от войната в Украйна. Според него предприятията на Американския военно-индустриален комплекс печелят много пари от украинския конфликт. "Ще се срамуват ли от това? Съединените щати се придържат към политиката на борбата до последния афганистанец. Наистина ли искат Украйна да се бие с последния украинец?", Каза дипломатът. Китайците са прави. Всичко е свързано с парите. Нов Афганистан.

https://t.me/sanya_florida/7294

Търсете мангизите.
5  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 21, 2023, 12:12
За хора с мозък, а не капиталистически гласуващи тъпаци и не поддържащи фашизма и украйна


Хитросплетения заговора.

Китайская биологическая лаборатория в Ухане принадлежит Glaxo.

Glaxo является владельцем Pfizer (производители вакцины)

Pfizer управляется фондами Black Rock.

Black Rock управляет SOROS FOUNDATION.

SOROS FOUNDATION обслуживает французскую AXA.

AXA владеет немецкой компанией Wintertor.

Wintertor построили китайские лаборатории в Ухане.

Приобретены франко-немецким альянсом.

Далее выходим на Vanguard в качестве акционера и снова встречаем Black Rock.

Black Rock контролирует центральные банки и управляет третью мирового инвестиционного капитала.

Кстати, это ещё и основной акционер MICROSOFT
(собственность Билла Гейтса), а он в свою очередь является акционером PFIZER и первым спонсором кого? Правильно, это Всемирная организация здравоохранения.

ИСТОРИЯ ПРОШЛОГО
6  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 20, 2023, 08:08
Дигнал си ми к...орема. А ти на баба ти ли мислиш, че слугуваш.

Дигнал съм ти. Факт. Писаното ти е на ниво 10 годишен простак. А ти, акъла ти, е само демократично да врякаш. Можеш и доброволец да се запишеш за пушечно месо. Иначе страхливецо, си лизач на капитала с робска психика.
И си заври кретенският манталитет отзад.

Хайде, ходи се заври в най дълбоката дупка.
7  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 20, 2023, 08:03
Даже очаквах да са повече. Смятам, че са коректни от Британия.
Само, че като назоваваме еди кой си окупатор - окупатори са украинците - хората от Донецк, и Луганск не искат майданските украински свинщини.

УКРАЙНА Е СВИНЯ, ПРОСТИТУТКА, И ОКУПАТОР!!!

УКРАИНЦИТЕ СА САТАНИСТИ И БОГОБОРЦИ!!! ЩЕ ПУКНАТ!!!

ОКУПАТОРИ СА УКРАИНЦИТЕ. РУСНАЦИТЕ НЕ СА ОКУПАТОРИ, А ОСВОБОДИТЕЛИ.

КАКТО НАС СА НИ ОСВОБОДИЛИ.
8  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 19, 2023, 23:14
.
9  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 19, 2023, 23:00
Може да си дърт ама акъла в главата ти не е дошъл. (макар, че може да излезе, че аз съм по-дърт от теб).  Направили американците база в Крим - ти нещо бълнуваш пак.
А соц.а че си го искаш показва само че тази глава дето твърдиш, че я имаш е само за украса. Русия ще загуби поредната война както всички предишни и ще плати с много руски животи (както и преди дори когато са си мислили, че побеждават). Американците пак ще направят пачка, а ти още ще си мислиш, че си свалил Жан Виденов.

Важното, е че заплатите ги вдигнаха, и твоята, също, а ти демократично нищо не си направил.

И като съм ти вдигнал заплатата - ще гледаш в земята, и ще мълчиш като млада булка!

Че не знаеш за базата си е твой проблем, не е мой. Че вярваш на илюзии също.
Че си промит демократичен мозък също.

Ти искаш US база ли да се е казвала?
И в интернет ли да го прочетеш?
Ти от коя планета си?

Много ясно, че украйна е само пушечно месо срещу Русия, както са се изразявали дойче генералите,  но да го разбереш се иска мозък, а ти нямаш.

Ще ще ще, отивам за пуканки.

Ти си вервай на тъпия капитализъм, оди да слугуваш на господина.

!
10  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 19, 2023, 22:41
    Падне ли Русия, след това са сърбите с Косово, и след това сме ние с турците, и след това са останалите, и след това ще дойде краят и на западните народи, ликвидирани от войни, и епилемии, докато остане там някакъв си милиард.
украйна няма никакво значение. Има значение само  Русия. Изчезне ли Русия, край и на  България.
украйна не трябва да победи - ако това стане - това е триумф на фашизма.

Путин и Зеленски са едно и също лице - подчинени на САЩ, и Пу работи за убийството на руснаци, и украинци, и Зе работи за убийството на руснаци, и украинци, заедно работят за убийството на двата народа.

Някои да си научат и историята, и реалноста. Криворазбраната демокрация съсипа всичко.







11  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 19, 2023, 22:24
Ако Русия превземе нацяло Украйна няма да граничи с натовски държави, нали? Географията не ми е сила.

По принцип ще е най добре така, по простият факт, че се отдалечават ракетите от Москва, и на цялата украйна ще има няколко ешелона ПВО, и всичко това заздравява Мира

 По принцип

По Божия воля украйна трябва да бъде превзета вонено цялата, за да се върне балансът отпреди демокрацията, за да има Мир, и да е готино и за западните народи!!!

Всички проблеми са от разпада на СССР, и тъпите предатели бивши партийци.

Не знаете, че в Западна Германия имало такъв лаф - не берлинската стена да са свалили - още една нагоре трябваше да им дигнат.

Знам го от мой роднина, емигрант в Германия.
12  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 19, 2023, 22:16
Цитат
Не, Русия не трябва да загуби в тази война. Ако това стане, Украйна ще стане член на НАТО, която е на седем минутки полет на бързите ракетки от Москва. Никоя държава няма да допусне такова нещо. САЩ не го допуснаха с Куба, а сега очакват същото от Москва? Е, няма да стане. Путин го каза ясно.
Къса памет - когато почна Майдана - украинците искаха в ЕС, НАТО дори не се обсъждаше. Желанието за НАТО се появи когато джуджето ги нападна (тогава пожелаха и Швеция, и Финландия).
Дори Путин се обясняваше, че не бил против Украйна в ЕС.
А какви руснаци имало в Донбас и Крим, такива има и във Варна, е?! Даже малко населиха с фуражки за калабалък.
С отворените обятия посрешнаха руснаците в Крим, щото всички висши чинове бяха руски/ съветски възпитаници, сега същите тези се пишманосаха и са на фронта против същите руснаци дето им плячкосват земите.
Айде да видим кой ще загуби войната. Много и се ще на Русия да се мери с големите (ама им е малък). Първо трябва да победи 22-та.

Майдана е само бла бла, както и демократичните лозунги, и е само прикритие.

Демокрацията е само маска за унищожаване на туземното население, и държави в която и да е точка на времето, и пространството.

Пак не си разбрал, американците направика тогава база в Крим, и целия Крим щяха да го направят в база на НАТО.
Крим е от особенно военно - стратегическо значение. Руснаците ликвидираха американската база в Крим, взимането на Крим влиза абсолютно във всички военни учебници, но перфектният ти английски не ти е помогнал, да го разбереш.
13  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 19, 2023, 22:10

"И България е пак с фашизма, като през втората световна!!!"

И по какво се различава Българино, това твое твърдение от това на гърци, югославяни (не сърби), румънци, когато казват това за да обяснят апетита към ммм съседна близка на тях територия...

Еми Дънов е казвал на цар Борис - пълен неутралитет, ама кой да слуша...
Сега е пак същото, ама кой да слуша...кой...
14  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 19, 2023, 21:35
Не, Русия не трябва да загуби в тази война. Ако това стане, Украйна ще стане член на НАТО, която е на седем минутки полет на бързите ракетки от Москва. Никоя държава няма да допусне такова нещо. САЩ не го допуснаха с Куба, а сега очакват същото от Москва? Е, няма да стане. Путин го каза ясно. Ако Русия няма да я има и света няма да го има. И честно, аз съм на същия принцип. И не бих живял в свят, в който господарят може да прави, каквото си поиска. Американските задници имат 800 бази по света. Кой е агресора? За какво са им тези бази? Да ни пазят? От кого? Само децата са толкова наивни. И то малките.

То на еди си какви да обясняваш...

Ами те от толкова шутери, и тъпи филми не им сече пипето, че ако го няма лошият Путин, как ще си оправдаят огромният военнопромишлен комплекс, ами колко фирми, и институти, и колко безкрайни неща са свързани с това, те за 33 години не минаха на трактори да правят, та сега ли, и как, като победят Русия ще си ритат кюфтетата.

Ще трябва да измислят нов Путин, нова Русия, и за какво, като толкова са вложили в него, а той и олигарсите му си плащат членският внос в САЩ, като оня Дерипаска

Та Русия ще бъде победена точно никога!!!
15  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год. -: Feb 19, 2023, 21:23
Фрау Зибелт, а вие комунетата сте по-зле и от фашагите (въжето ви е малко).

Аз съм вече дърт, когато свалях Жан Виденов, защото заплатата ми беше 8 долара, и жена ми ми каза - за нас може да няма, но за детето ще има...

Та когато въоръжен със сопа, тежка чанта с учебници, дебела кожена шапка, и дебели ръкавици (да има какво да подложа срещу демократичните елементи)   свалях правителството на Жан Виденов, и по големите кръстовища бяхме по 10 човека, ти като всеки  дришльо демократично си се крил зад пердето, демократично да скиваш какво става, докато бабичките слизаха, да ни дадат по някой чай, ябълка, или сандвич.

Аз съм вече дърт (макар, и с вечно млад дух), може би, и ти, но ще дойдат все някога такива като мене, за да ви конфискуват капиталистическата собственост за производство, и окраденото, и луксозните ви имоти, и ще ви набутат в лагерите вв Ловеч и Скравена да носите тухли. Аз само акъл мога да им давам.

А народа, понеже се приспособява, ще обърне натовското оръжие, като в 1944 година, и  ще ви плюе, като долни фашисти!!!!

Всички вие - които подкрепяте украйна сте боклуци - да си дойдеме на приказката, да не си говориме бла бла!!!
Страници: [1] 2 3 ... 87