Автор Тема: Заподозрян в С програмиране  (Прочетена 1671 пъти)

AdeccoBulgaria

  • Участници
  • ***
  • Публикации: 8
    • Профил
Adecco е една от компаниите в листата на Global Fortune 500 и е световния лидер в предлагането на услуги в областта на човешките ресурси. Adecco Group свързва над 700,000 сътрудници с клиенти всеки ден чрез своята мрежа с над 6,700 офиси посредством 36,000 служители, в повече от 70 страни и територии по света.

ТЪРСИ СЕ:

Пристрастен програмист, който е обвинен в професионализъм и прекарал повече от 5 години в С програмиране за вградени (embedded) системи.

Ако забележите във вашия район потенциални заподозрени, отговарящи на горното описание, незабавно се обадете на +359 2 489 83 43 или изпратете автобиографията му на aneliya.manova@adecco.com

НАГРАДА:

Престъпна възможност за развитие и законна обмяна на опит с най-компетентните в програмирането
Свръхбързи компютри с бонус ергономична мишка
Мотивиращо възнаграждение на месечна база и пакет с изненади 
 
Активен

ntrance

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 696
    • Профил
Re: Заподозрян в С програмиране
« Отговор #1 -: Sep 30, 2009, 15:45 »
Всичко е хубаво,   но нека  малко да разясня нещата :) , Някой трябва да е на много ти с английския при тази фирма , не са важни толкоз  знанията при тях. Ще ви кажа защо от личен опит:)
Беше ми писнало от Варна и реших да тръгна към София , но  първо исках да си намеря работа там преди да ида ;) . Та да карам по същество имаше една  обява за systemen administrator , и реших да подам , така до 4 часа ми звънна една мацка много колтурна , и почна да ме пита за стаж и опит и какво знам тъй като съм във Варна да не се  разкарвам до София. (много правилно и браво за това)
1.Въпрос  разбирате ли  ot Raid  :) А аз я попитах  Softoeren ili Hardwaren ,  тя ми каза хардоерен и аз почнах да изброявям от  raid{0 , do 5 }  и да обеснявам как работят и принципа на всеки райд :) и тя ме прекъсна
2. Работилили сте с майл сървър. Аз я попитах да  ,   с qmail, exim   ,i postfix  пораказах и за тях плюсове , минуси , защити от спам и тем подобни за всеки един админ са ясни тези неща.
3. Работилили сте с sql . Аз казах да и почнах пак да обеснявам.
Имаше поне още 10 въпроса ,  Който не бяха никак  трудни , но стигнахме до английския , там проблем говорех ми си с нея на английски ,  моя не е отличен , но смея да твърдя че знам . Работил съм и като пиколо и като администратор  на рецепция в хотели 3 години.
Най накрая мацката не се интересуваше от моя стаж и опит повече от 4 години , и от мойте знания  поне от това което ме пита нямаше на нещо което да не отговорих  , а се интересуваше от моя така да се каже не перфектен английски   

Но нищо лошо не казвам за фирмата .!!!

Тъй че пичове  .. пробвайте се там   и без знания  може да влезнете  натрупайте стаж и опит .... и ако не ви хареса  черта .. пак ако е добре работата и заплащатането супер
« Последна редакция: Sep 30, 2009, 15:48 от ntrance »
Активен

AdeccoBulgaria

  • Участници
  • ***
  • Публикации: 8
    • Профил
Re: Заподозрян в С програмиране
« Отговор #2 -: Oct 01, 2009, 10:22 »
За всяка от отворениете ни позиции има различен минимум от изисквания, както по отношение на английският език, така и по отношение на техническите познания. Ние проявяванме разбиране към разочарованието Ви, но във Вшият случай, въпреки нивото на техническите Ви познания, това по английски език не е покрило нужният за позицията минимум. Това произхожда от факта, че позицията, за която сте кандидатствал предвижда официална комуникация на английски език.
Колкото до техническата част от интервюто, тя съвсем не е от второстепенно значени, дори напротив. Нещо повече, ако колегите преценят кандидатурата Ви за подходяща за позицията и бъдете повикан на интервю, следва допълнителен разговор относно техническите Ви познания. Рзбира се в никакв случай това не бива да притеснява хората, които се чувстват уверени в уменията си, тъй като тук подхождаме с разбиране към кандидатите си и се стремим към това оптимално да ги предразположим, с цел да покажат най-доброто от себе си.
Активен