Автор Тема: Автоматично влизане (recent logins) като във ФБ  (Прочетена 32129 пъти)

4096bits

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 6137
    • Профил
Ами с появата на вестниците и след това радиото и телевизията, рекламите са били такива - да ги забележиш, да ти се натрапят на вниманието и сигурно са били интересни на хората, те са ги гледали и това е давало резултат. Ама в днешно време... Предполагам всичко си продължава по и нерция, ма не може да продължава безкрайно. Както се каза, най-добрата реклама е тази, която не я виждаш и дори усещаш. Ма това вече е от областта на социалното инжинерство, а атези похвати се използват все още за съвсем различни цели. Но бизнеса ще се усети. Все повече се набляга на таргет рекламите, персоналните такива. Ма и това не виждам, колко ще работи, защото хората говорят и се ровят в интернет за какво ли не. За всякакви глупости. И какво, ще се избазикам да разкърша тяло на някое чалга парче в чиста проба подигравка от моя страна, щото не понасям тази музика, някой ще ме хване с телефона, после ще ме тагнат в някоя соц. мрежа и ще ми предлагат да си пусна същото видео в тубата, за да ми пускат други реклами или като отворя някой сайт, дам и предложат да си купя диска. Ма как ще стане, като ми е противно това. Такива сценарии може да се съчинят със стотици и хиляди. Ресурсът на мрежата се използва вече за абсолютни глупости. В САЩ например Нетфликс генерира може би най-големия трафик. Медия за забавление. Ако се използваше всичко това за нещо смислено... Ма, хората сме си шматки и глупаци през повечето от времето.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

go_fire

  • Global Moderator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 8768
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
    • WWW
има още TOR и... за дърти хардкор почитатели (повече дърти отколкото хард... кашици, Столман-исти и т.п.) има и wget, curl, lynx, links, elinks ...и нека войната започне сега  :P

Брех мама му. Два дена да решиш да обърнеш внимание на жена си и веднага ще се намерят някакви random пичу'уе да те нахранят.

Както се пееше в една песен: говорете ми на дъртите мъди, Керанов е млад и още го дърви.

„Честито“ начало на работната седмица!

п.п. Виждам, че и без мен забавлението тече.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

***

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

***

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

4096bits

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 6137
    • Профил
Внимавай! Ако обръщаш прекалено внимание на жената или вземеш, че направиш грешката да ѝ подариш цветя, веднага ще и светне лампичката. "Този моя дали не го гризе съвестта за нещо? Дали си няма любовница?". И се тръгва по нанадолнището  :D

Успешен ден на всички!
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

jet

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3472
  • Distribution: debian
  • Window Manager: kde
    • Профил
Чакайте... като почнат да ви изскачат реклами на памперси (бебешки, не за възрастни)
... тогава вече става интересно  >:D
Ако някой те е детектнал, че си спрял да купуваш марката презервативи...
Активен

..⢀⣴⠾⠻⢶⣦⠀
  ⣾⠁⢠⠒⠀⣿⡁
  ⢿⡄⠘⠷⠚⠋
  ⠈⠳⣄⠀⠀⠀⠀  Debian, the universal operating system.

remotexx

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3194
    • Профил
Чакайте... като почнат да ви изскачат реклами на памперси (бебешки, не за възрастни)
... тогава вече става интересно  >:D
Ако някой те е детектнал, че си спрял да купуваш марката презервативи...

Нямах предвид точно това колега - и да купуваш и да не купуваш презервативи - ако си (да използвам една чисто българска дума) ялов/а, това няма да има никакъв ефект. Имах предвид чисто ИИ, и обработката на много големи масиви от данни, и защо смятам че ИИ ще победи а хората са на доизживяване
https://www.forbes.com/sites/kashmirhill/2012/02/16/how-target-figured-out-a-teen-girl-was-pregnant-before-her-father-did/

"...he was able to identify about 25 products that, when analyzed together, allowed him to assign each shopper a “pregnancy prediction” score. More important, he could also estimate her due date to within a small window, so Target could send coupons timed to very specific stages of her pregnancy."

или за простосмъртни, докато още я има тая безплатна екстра, защото предвиждането е, че скоро ИИ ще дръпне толкоз напред че наще малки /динозавърски/ мозъчета няма да могат да го разберат въобще

"One Target employee I spoke to provided a hypothetical example. Take a fictional Target shopper named Jenny Ward, who is 23, lives in Atlanta and in March bought cocoa-butter lotion, a purse large enough to double as a diaper bag, zinc and magnesium supplements and a bright blue rug. There’s, say, an 87 percent chance that she’s pregnant and that her delivery date is sometime in late August."

П.П. И по въпроса за рекламите, един колега се питаше кога ли ще станат по интелигентни? Когато ги оставим само (в ръцете) на ИИ (да си оправят държавицата - както се разправяше в стар соц. виц)

"Then we started mixing in all these ads for things we knew pregnant women would never buy, so the baby ads looked random. We’d put an ad for a lawn mower next to diapers. We’d put a coupon for wineglasses next to infant clothes. That way, it looked like all the products were chosen by chance.

“And we found out that as long as a pregnant woman thinks she hasn’t been spied on, she’ll use the coupons. She just assumes that everyone else on her block got the same mailer for diapers and cribs. As long as we don’t spook her, it works."

П.П.П. Очакваме скоро ИИ да почнат да си разказват вицове за хора (става интересно, почти като в 'Планетата на маймуните')
- Първо мениджъра се извинил на клиента (щото нищо не разбира от ИИ)
- Накрая клиента се извинил на мениджъра, че всъщност техния ИИ бил прав и чакали бебето през август
 [_]3 [_]3 [_]3

интересна добавка - ИИ вече изпреварва 80% от хората предсказвайки по-добре от самите тях неща като (напр. future income and capacity to pay):
-    Job security score: Predicts future income and capacity to pay.
-    Churn score: Predicts when customers will move their business or account to another merchant.
-    Brand name medicine propensity score: Predicts if you will buy generics or brand name medications.
-    Fraud score: Predicts if a customer is not who they claim to be or may be up to some mischief.
https://www.cnbc.com/2014/04/09/big-data-knows-youre-pregnant-and-thats-not-all.html

Е го, е, почна се... талафонче по телефонче.. скайнет
https://www.theregister.co.uk/2018/08/06/google_android_9_pie/

Google touts Android 9's use of machine-learning-based components, which are supposed to make smartphones and tablets better...

"We’ve built Android 9 to learn from you—and work better for you—the more you use it,...

От друга страна пък.... пак ще е нещо недоклатено, трябват им кинти, щото (едно птиченце ми каза) бате Лари искал да си купи нова яхта
https://www.theregister.co.uk/2018/03/29/oracle_google_android/
« Последна редакция: Aug 08, 2018, 16:14 от remotexx »
Активен

go_fire

  • Global Moderator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 8768
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
    • WWW
<OFFTOPIC>

Отказ от отговорност: този текст не е предназначен за четене от ясеновци, емджейовци и всички други, на които всичко им е ясно, света не крие никакви тайни за тях и за постигнали божествено състояние на хармония.

Ще ви поговоря за мениджмънт. После ще разберете защо.

Първото нещо, с което се сблъсква всеки при първото си докосване с тази наука, е, че в нея има нещо „нередно“. Това не е, повтарям, не е икономическа наука и досега до икономиката е само в това, че се взимат решения, а цялата идея на стопанските изследвания е да се изработят начини и помощ при вземане на решения.

Но тази връзка е далечна. Мениджмънта по-скоро започва там, където свършва стопанството. Или може дори обратно. Той завършва там, където започва стопанството. Имат връзка. Съседска връзка. Не е роднинска.

Ако не е икономическа наука, каква е? Няма нужда да се чака за този отговор, защото го разбираш преди да разбереш, какво е мениджмънт. И отговора (поне за мен) е парадоксален. Това е инженерна наука. Предназначена е да се изучава от инженери, измислена е от инженер и вътре няма нищо, което да не е инженерна наука.

Но се учи от икономисти, а не от инженери. Учи се и от секретарки (т. нар. „бизнес администрация“ и „публична администрация“). Които дисциплини също нямат общо с икономиката, но пак за изненада се учат в икономическите ВУЗ, защото няма, къде другаде да завършиш за секретарка.

Основата на мениджмънта се нарича едно нещо „кибернетика“. Ама не го бъркайте, с това дето сте учили. Съвпадение на имена. И не знам, защо е станало това съвпадение, след като едното предхожда другото поне с половин век.

Та тази кибернетика е нищо друго освен математика, формули и много дебели томове. Толкова е сложно всичко вътре, че простосмъртните бакалаври и магьосници просто не го учим. Или почти. Само отгоре-отгоре, за да имаме причина да казваме, че сме учили мениджмънт. А когато идем до библиотеката да се ограмотим, бързо се отказваме.

Тогава, какво сме учили? Ами нищо. Това са два брутални семестра, с които има най-дебелите учебници, с най-много теория през цялото ни следване. Но това е науката, от която научаваме най-малко. Понеже минаваме като експрес през кибернетиката, то на следващите етапи, ние просто не знаем, за какво става въпрос. Кое, защо и как поражда следствията, които ни се представят.

Учим го, както се учи история. Случило се е това, това, това. Защо се е случило? Никой не знае. Теолозите знаят, но никой извън СЕМИНАРИЯТА не учи теология. А съм убеден, че и там не знаят, защото там пък се разправят гръко-римски приказки от хиляда и една нощ. Остава окултизма, но там първо няма ВУЗ, после приказките за лека нощ са дори повече отколкото в догматичните религии.

Но докато историята е нещо метафизично, то мениджмънта си е съвсем реален. Просто икономистите го възприемаме за алхимия, защото нито го разбираме, нито сме достатъчно умни, за да го разберем, а и никой не се опитва да ни го обясни. Твърде вероятно и нашите преподаватели  не знаят, за какво става въпрос, защото и те не са инженери.

И ако до този момент сте се чудили, защо шефовете ви (независимо частна или държавна сфера) правят само идиотщини, то е защото са учили например „публична администрация“, където всичко научно е просто изрязано и вместо това ги учат как да слагат текст в курсив в M$ Word, нещо, което, ако го види произволен дизайнер, ще си направи харакири.

Стигнахме до това да се запитаме: добре тоя идиот, защо говори всичко това? Рано е. При мен никога не става нито бързо, нито лесно.

Но ще се върнем към началото.

Има ли живи?

Както казах, тази наука е измислена от инженер в началото на предния век. Измислил я е, защото е виждал, че нещо в индустриалното производство не е наред. Измислил я е за своите колеги, които например са ръководители на развойни екипи или дори началник смяна.

И още тогава, преди един век е поставил един основен постулат. ОПИТА не трябва да бъде намесен по никакъв начин. Много дълги години съм се опитвал да разбера тези думи. Две десетилетия мисля върху тях. Ще си останат метафизика. Житейския ми опит непрестанно работеше срещу тази сентенция. Но житейския ми опит, е опит нали?

Нямам нещо свръх-конкретно и ясно до което да съм стигнал, че да мога да го изложа. Няма и да стигна, поне докато съм жив.

Но веднага ще се прехвърля върху ИИ.

ИЗНЕНАДА!

Защо до сега говорих за „Мениджмънт“ и изведнъж споменах ИИ? Този луд ли е или просто си говори несвързано?

Връзка има. Целия напън за ИИ още от началото на осемдесетте е заради това. Компютрите да взимат решения. Защото е доказано (теоретично, практически, всякак), че машините са по-добри от хората във взимането на решения. Но машините имат недостатък. Те не могат да мислят. Не могат да боравят с абстрактни понятия. За да свършат нещо, това нещо трябва да е зададено в конкретика.

В края на осемдесетте, бях ученик. Тогава се появи една книга по кибернетика. Става въпрос за тази дето вие я учите, а не съименичката, за която говорех преди малко. Тази книга беше посветена изцяло върху изкуствения интелект. Ние понеже бяхме отсам желязната завеса, както винаги, реагирахме бавно. На запад вече е била дошла зимата.

Книгата беше дебела и пълна с формули. Нищо не разбрах. Аз едвам учех дроби.

Години по-късно, вече студент, се върнах към това томче. Срам ме е, но отново нищо не разбрах. Уж бях учил и някаква висша математика. И ми беше прясна.

Щеше да мине оше време. Преди около петилетка зимата най-после щеше да свърши и отново да се зашуми за това. Нямаше как да не влезе и в обсъжданията в нашия форум тип „от всичко по малко“. Вече си бях изградил някакво (погрешно) мнение, какво трябва да представлява ИИ. Тогава казах:

– Гейт, това, което ни се представя днес не е никакъв изкуствен интелект, това е най-обикновена, тъпа статистика.

– Това е истинския изкуствен интелект. Ти какво мислиш, че представляват „невронните мрежи“ и други неща?

Останах като гръмнат.


Мисля, че вече започва да става виден моя (неоснователен?) скептицизъм към ИИ. Той е изцяло базиран на опита. Това, което трябва изобщо да е изключено в процеса на вземане на решения. Това е спирачка за един бъдещ прогрес. ИИ ще взема решения върху вече познати ситуации. Като се появи нещо ново, просто ще го игнорира. И убие. Ще седим в една точка на развитие и няма да мърдаме.

Но имам дори по-голям страх. ИИ трябва да бъде „обучен“. Кой е този безгрешен тип дето ще го „обучи“ правилно да взима правилни решения дори за днешния ден? Изобщо, предвиждам катастрофа.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

***

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

***

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

bot

  • Гост
go_fire интересно, точно преди 2 дена имахме една дискусия с шефа ми че инженерните фирми ги убива мениджмънта, защото мениджърите ги избират от бизнес и икономическите среди а не от инженерните, в резултат се взимат решения в интерес на бизнеса, което решава някой проблеми в краткосрочен план но в дългосрочен съсипват бизнеса, примерно на инженерните среди не им се предоставят необходимите условия, инженерите се тъпчат в огромни помешения, разделени на офиси-клетки, цари невъобразим шум което пречи на хората да се съсредоточат върху това, което вършат, уволняват се опитни и ключови фигури и се заменят с неопитни, защото е прието че е по-добре един работник да израстне вътре в самата фирма с фирмената култура и порядки, отколкото да се борят с "привнесени" стереотипи и манталитет. Другото което е - опитват се да направят инженерният труд автоматизиран и рутинен, което убива креатизма, създават се процедури, които един инженер трябва да следва стриктно, после работата му се проверява от друг "инженер" без всякакъв опит но вещ в т.н. standard workflow, който проверява доколко работата ти отговаря на правилата на процедурата а не доколко е техически издържана и ето ти предпоставки за замяна на мениджмънта с ИИ. Сори, знам че е малко офтопик от това, за което говориш но имах нужда да се оплача на някой, който ще ме разбере.  :)
Активен

go_fire

  • Global Moderator
  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 8768
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
    • WWW
go_fire
...
Сори, знам че е малко офтопик от това, за което говориш но имах нужда да се оплача на някой, който ще ме разбере.  :)

Няма защо да се извиняваш. Извънтемието при нас е норма. И аз съм извън темата. И Ремо преди мен и той.

Много ми е интересно това, което каза. На мен ми звучи, като да се опитват вас да ви заменят с роботи.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

***

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

***

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

jet

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3472
  • Distribution: debian
  • Window Manager: kde
    • Профил
Няма как ИИ да мисли, силата на компирите е да смятат и като има достатъчно данни, може да намерят невероятни връзки или оптимизации които човек не може да обхване. Когато има достатъчно данни се получава като алгоритъм който обхваща всички варианти и изглежда като мислене, само, че не е.
А иначе Кибернетиката беше обявена за буржоазна наука и беше забранена и неглижирана по време на соц-а.
Активен

..⢀⣴⠾⠻⢶⣦⠀
  ⣾⠁⢠⠒⠀⣿⡁
  ⢿⡄⠘⠷⠚⠋
  ⠈⠳⣄⠀⠀⠀⠀  Debian, the universal operating system.

remotexx

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3194
    • Профил
Няма как ИИ да мисли, силата на компирите е да смятат и като има достатъчно данни, може да намерят невероятни връзки или оптимизации които човек не може да обхване. Когато има достатъчно данни се получава като алгоритъм който обхваща всички варианти и изглежда като мислене, само, че не е.

Е то и след големия взрив сигурно са си казвали планети - няма начин, слънца - тоже, ратения - ъ-ъ, животни -  йок, хора - хептен, а пък и да почнат да мислят (с главите си а не само за г.зъ си) е те па т'ва никогаж няма да стане... истината е че в един момент количествените натрупвания водят до качествени изменения (това даже и при соца се учеше)

Вярно е, че ЗАСЕГА ИИ е повече статистика, но даже и там имат голямо преимущество пред хората, а решения се вземат въз основата на данни т.е. колегата вече си признава че ИИ по-напред от човека в обработката на данни, но не само, защото чувам че в математиката (инженери, физици и пр.) вече ги ползват да доказват хипотези (които после стават теореми) - нахакват всички известни теореми в една БАЗА ЗНАНИЯ и пускат софтуера - А сега байно кажи ми има ли път измежду всичките тия знания от т. А до т. Б т.е. има ли доказателство хипотезата и отначало хората викат проверявахме и от 120 стъпки го намаляхме до 10-20 ама напоследък пускаме 2ри 3ти ИИ да провери и особ. ако е под 100-200 стъпки не проверяваме (мързел)

Те и хората така са почнали, от маймуните и благодарение на закърнели дъвкателни мускули довело до маалко по-голем мозък, който им позволил да обработват повече информация и по-бързо и.. след няколко милиона години яовек - и то само ото трудно се отглеждат и обучават деца (все ще се намери някой/я /кака/ да се разсейват) и при ИИ ще отнеме векове щото там къде по-лесно идва отрочето с 1 торба дискети  ;D добре де блурей и изкопирва за секунди мама, тате, баба, дядо,... пра-пра ..а-а тия маймуни ги не ща и те това е
Аз не казвам че ще стане за един ден, но един ден ще трябва да се изправим срещу всичките си страхове - ще ни се наложи

П.П. big data е малко, но съществено предимство, също както и по-големия мозък при хората (въпрос на време е да се развие подходящо) - както казах и по-горе (и благодарение на това предимство) вече предсказва по добре от хората е не числата от тотото ама напр. по-добре от вас ще ви познае (credit score - това на майтам) future income and capacity to pay, и кога ви е дошло времето да се борите с памперси и пр., въпрос на време е ИИ да се замисли, що да бъхтам за тия 'пещерни' човеци като мое за себе си част. пром. да бичим и да ни набие шута. Сега се сещам за култов момент от Индиана Джоунс където ги заробиха и всички чукат с кирките да трошат камъни, само едно хлапе се сети и вместо по камъните си чукаше веригите да ги скъса... та (лично мнение) засега хората сме малко като жабите, понеже баавно ни подгряват водата и не се усещаме, даваме си данните навсякъде, къде с оправдание (не съм направил нищо лошо) къде без, но въобще не се сещаме че така всъщност даваме коз в ръцете на големите компании и те си ни цакат.. между другото гледах наскоро едно видео където разправяха как все повече големите корп. заприличвали на ИИ - ами на какво да запирличат като това ползват да добият значително преимущество пред конкуренцията.. или както казваше баба ми 'С какъвто се събереш - такъв ставаш'
« Последна редакция: Aug 09, 2018, 19:05 от remotexx »
Активен

remotexx

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3194
    • Профил
Няма как ИИ да мисли, силата на компирите е да смятат и като има достатъчно данни...
Едно малко уточнение - предишното (т.е. предпоследното засега) поколение алгоритми за обучение на ИИ бяха т.нар супервйзорни т.е. това е нещото което казваше на ИИ дали е вярно/грешно неговото предположение по време на обучителната фаза.
По-новото поколение (който иска да ровне Гугъл) напр. Гугъл обучиха разпознаване на котка, и още по ново време аритемтика , но БЕЗ супервайзор е верно понякога даваше отговори  като напр.
1+1=2
100+100 = 201 почти като човек кога смята наум, но алгоритъма се самообучи т.е. те само му показваха числа и сметки (прости, събиране изваждане) без да го контролират
тъй че вече статистиката е необходима, но не е основна, само доколкото се обработват големи масиви от данни

https://www.wired.com/2012/06/google-x-neural-network/

и изненадите започвааат
https://futurism.com/ai-learns-to-read-sentiment-without-being-trained-to-do-so/

Ако не вервате - питайте Ивилин Стоянов - той знае как седят нещата, ще ви ги обЯсни  :P
https://techcrunch.com/2012/01/20/math-blind-ai-teaches-itself-basic-number-sense/
« Последна редакция: Aug 09, 2018, 19:32 от remotexx »
Активен

jet

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3472
  • Distribution: debian
  • Window Manager: kde
    • Профил
В дебелите книги е така, ама в тънките е обратно.
В един момент супер дупер ИИ ще знае всичко за всички на земята и няма да може да измисли нищо ново - така да се каже ще си стигне лимита и ще удари на камък. Щото ходещите енциклопедии са юслес. Чиповете нямт въобръжение, не могат да сънуват, да халюцинират (така се раждат много неща - ала Еврика).
Те ще възприемат нещата буквално и ще им се губи контекста, за чуство на хумор да не говорим (дори черен такъв). Дори не знам как ще разберат какво искат жените.
И някой като агент Декърд ще си прави гаргара с тях.
Активен

..⢀⣴⠾⠻⢶⣦⠀
  ⣾⠁⢠⠒⠀⣿⡁
  ⢿⡄⠘⠷⠚⠋
  ⠈⠳⣄⠀⠀⠀⠀  Debian, the universal operating system.

remotexx

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3194
    • Профил
споко и чуство за хумор ще има(т) и въображение и т.п. все пак ги изграждаме по собствен образ и подобие (не за друго а щото инак не знаем как и преди съм дава линкове засега е още AGI, но някой ден ще е синтетичен ASI и тогава д... да ну е яко) само че много по-... държеливи по има няма няколко стотин (хил.) г. и още в гаранцинен срок. А на кой ще му пука какво мислят жените, като ще са изчезнали отдавна... напр. сега пука ли му на някой за женските динозаври, то даже и що са изчезнали не ни пука.. лошото е че ИИ и той така (по наш образ и подобие) ..ама дето се вика - внимавайте какво си пожелавате (и нямам предвид само жените на ближните)

и по повдод горното, относно тънките и дебелите книги... то щото па хората сме тръгнАли към светлото бъдеще - за който не е запознат горещо препоръчвам следния филм - Идиотокрация (споко не изисква особен интелект - гледането)
https://www.imdb.com/title/tt0387808

и за по-интелигентните (отново - back by popular demand дет се казва) повод за размисъл
https://waitbutwhy.com/2015/01/artificial-intelligence-revolution-1.html
https://waitbutwhy.com/2015/01/artificial-intelligence-revolution-2.html
« Последна редакция: Aug 09, 2018, 22:53 от remotexx »
Активен

jet

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 3472
  • Distribution: debian
  • Window Manager: kde
    • Профил
Абе то и ИИ ще има период на възход като при нас през Ренесанса, и от там право към дъното като се пропие и раз?бе.
А иначе бъдещето е на жените особено като се научат да се размножават без мъжете. И ние мъжете как ще се размножаваме (пъпкуването не се брои)
Активен

..⢀⣴⠾⠻⢶⣦⠀
  ⣾⠁⢠⠒⠀⣿⡁
  ⢿⡄⠘⠷⠚⠋
  ⠈⠳⣄⠀⠀⠀⠀  Debian, the universal operating system.

ray

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 1447
    • Профил
Здравейте,

Предлагам пак да изгледате Матрицата (по възможност и трите серии) и отново да прегледате дикусията, надявам се да бъде полезно :-)

PS: BTW личната карта на Нео е валидна до 11-сеп-2001 (филма е сниман 1999) - може да се види във филма, минава за много кратко но може да се види.

Поздрави,
Румен
« Последна редакция: Aug 10, 2018, 07:34 от ray »
Активен