Преди няколко часа повярвах на твърдението, че Гугъл не става за търсене вече (е, поне с моите настройки).
Вкарах илядо параметъра които трябваше да ми изкарат търсения резултат (за да не връщам отметките), но ... ми'не, нема такова, нийде .... Побеснях! Сложих Патока (отново) и да, очаквано, първия резултат е търсеният. Нормален, нормално мислещ човек дали би използвал повторно (освен ако не е на одупен зор) търсачката и на тия?
Ами да - така е.. аз навремето съветвах ползвайте Бинг, но после Гугъла ги "изкупи" т.е имам предвид че и Бинг вече ползва търсачаката на Гугъл когато ви връща резултат от търсене (имат си там вътрешно фирмен договор - от бая години ..така решиха - що да фърляме кинти за две отделин търсачки като мое да минем и само с една ма с различне фронт енд и да блъскаме само свои реклами на вкус - Никсън т'ва не му ли се викаше картелно споразумение, и държат там разни патоци само колкото да кажат ето не не сме монополисти, нищо че и патока и той от тях пие с голямата човка)
А Яхуту па беше "изкупено" от Бинг още преди Гугъла да изкупи Бинг...
В момента е най-дборе да се ползва ИИ - па дори и да е само за махане на рекламите - напр. (както някой наскро предложи)
phind - дори и да не му вярваш, може само да прелистиш резултатите които показва вдясно (от търсачките - ама без рекламите, и които ИИ-то е преценило че са по темата) т.е. не става още да бичи код, но е идейно за подсказки
(че човешкия мозък му (ид)е слаб х'ангела вече)