Покажи Публикации - rumen6787
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Програмиране / Web development / Re: Проблем с инсталирането на Wordpress във Fedora 19 -: Oct 24, 2013, 15:21
Благодаря ви за отговорите. Направих това, което ме посъветвахте:
Промених му правата и инсталацията стана успешна.
2  Програмиране / Web development / Проблем с инсталирането на Wordpress във Fedora 19 -: Oct 21, 2013, 21:34
Здравейте,
някой знае ли как се инсталира Wordpress в LAMP сървър във Fedora 19?

Опитах какво ли не и ми казва, че липсва някакъв файл wp-config.php....
Следвах всички стъпки и пак съм на изходна позиция.....

Ето ви снимков материал и така ще разберете за какво става дума:

0.
Uploaded with ImageShack.com

1.
Uploaded with ImageShack.com



3.
Uploaded with ImageShack.com

4.
Uploaded with ImageShack.com

5.
Uploaded with ImageShack.com

6.
Uploaded with ImageShack.com

Промених файла wp-config-sample.php на wp-config.php c bluefisheditor и после отидох в браузъра и натиснах инсталирай и отново се втори съобщението че файлът wp-config.php липсва и отново ме върна на изходна позиция.

Благодаря предварително.
3  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: Социалното Инженерство -: Feb 04, 2012, 19:54
дайте съвет, как да се справя с параноята, за нея все още няма 100% панацея. но има мерки. станах параноик заради вирусите и какво ли не, не искам да ви губя времето. нямам друга работа и за тва съм параноик.
4  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: Социалното Инженерство -: Feb 04, 2012, 19:45
Главна причина е да има повече дискусии и мнения. И основната причина е, че някой друг се прави на социален инженер, та съм се изтормозил и се занимавам с тролове, които продылжавам да храня. Темите и вие б2л и боровака бяха много ясни. Основна причина: искам вашето съдействие да ми кажете дали можете да помогнете. Ще пиша на лични, за да не губя времто на хората тук. Всеки сам си цени времето. Ценно е времето, когато е планирано добре.

Отговор: Не е логично от моя страна да се самоизтривам!!!
5  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: Социалното Инженерство -: Feb 04, 2012, 19:16
Мога да се извиня цивлизовано на боровака, марчето и b2l. Няма да пускам никакви теми, но няма и да обиждам, независимо кой какво казва. всеки един от вас има право на мнение, независимо то дали е "дразнещо" или е "галещо". Боровак, няма да правя четки на никого, извинявам се на целият форум. Даже и възрастните се държат по зле и от децата. И не правилно съм се изразил за спамърите, че били социални инженери. Да, чел съм горепосочените статии. Извинявам се още веднъж за възникналата ситуация от мен. Смятам да се въздържам и ако се държа цивилизовано с вас, нещата ще се оправят. Бях много афектиран и затова написах това. Заня много добре какво е социалното инженерство. Останете със здраве и успех на форума. Б2Л извинявай още веднъж. Ще знам на какво си способен и имам напредвид на какво си способен, спокойно, извинявам се за лошото поведение и обидите.
6  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: Социалното Инженерство -: Feb 04, 2012, 13:24
neka marcheto iztrie vsichki moi temi, mojete i bez mene. ne moga da vi ponasqm. prosto ne ste za men. nali vsichko znaete be. ne vi ponasqm. haide marche iztriime ako ti stiska. nali si posledniqt admin v tozi skapan forum, b2l ti si edin nagul i samo obijdash, a ti borovak, si poredniqt, koito se zanasqsh. triite, kato ne vi haresva, vsichko tuk e edna qma v koqto nqma izmakvane. ne mi e do vas. gledaite si jivota i pozdravi na marcheto. marche zalichi me ot tozi forum za prosveteni kato b2l i borovaka. tiq dvamata sa mi dosadni i naduti. mahaite me ot linux-bg.org. kvo chakate. iskam bann. nqma da vi precha!!! ot edin shte se otarvete i tolkoz. pisha na latinica narochno, za da me iztriete. no shte vi kazzhja samo edno, che ima pohubavi forumi ot vashiq. samo shte poseshtavam saita vi za obshta kultura. haide marche, trii, kvo chakash???? trii ako ti stiska!!! ne mi puka kakvo misli nqkoi si borovak ili b2l, tiq sa egato horata s mlqko v ustata. hahahaha. nqma da se ulivam, zashtoto veche go napravih. foruma kato cqlo e pod vsqkakva kritika i ne e na nivo za obiknovenniq chovek, ne mojete da zaintrugivate nikogo, osven da se obijdate i podigravate, tova se otnasq za tupiq b2l, kojto ne iskam i da vijdam, nito da se zanimavam s nego. opravqite se sami. ne vi trqbvam az. no znaite, az iskam vie da imate potrebitel, koito da e mnogo po dobar ot men i da nqma "paranoichni" izkazvaniq. lichi si kolko ste "umni". are chao.
Страници: [1]