Автор Тема: Проблеми с нвата версия на GDM  (Прочетена 941 пъти)

IvanST

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 369
    • Профил
Значи снощи си ъпгрейдвах системата (Debian - sid) и GDM се ъпгрейдва до вер. 2.4.4.7-1 и като се logout излезе едно съобщение че нещо не съвпада версията на greeter и трябвало да се рестартира машината  '<img'>  та рестартирах аз и след това в sesions няма нито една сесия влизам по дефолт (аз работя на Xfce) то се зарежда, обаче жена ми работи на Gnome и той забива т.е. не иска да зареди.
Та върнах версията от testing 2.4.1.7-1 и се оправи.Въпроса ми е дали и при друг се е случило това или или е само при мен нещо, например защото при инсталацията му дадох да ми запази мойта версия на gdm.config а то да е трябвало да инстална новата?  '<img'>
Активен

  • Гост
Проблеми с нвата версия на GDM
« Отговор #1 -: Apr 01, 2004, 04:31 »
Аха.
Напоследък малко съм разочарован от GDM и по тази причина минах на KDM, колкото и да не го харесвам :-/
При мен беше още по-зле. Понякога при logout комп. направо увисваше, а от ресет-а тук-там имаше и гадни странични ефекти.

Виж, мога да те посъветвам: при install или upgrade винаги добре  преглеждай разликите в conf. файлове, при положение, че ти изписва за такива. Колко му е да натиснеш едно "D" ;-)
И още една "дреболия" - разликата между testing и unstable е малка (няма и месец ;-), но разликата в нервите, които образуват, е много голяма.
Активен