« Отговор #7 -: Aug 23, 2016, 22:34 »
Ами четвърти път няма да пиша bgerp. Още повече, че за цялостно управление на производственият цикъл от логистиката до пласмента — няма. Няма в тези критерии.
Ако бяхме четиринадесет годишни, щях да се цупя, че ме игнорираш, а долнопробните „произведения“ на МИ ги коментираш непрекъснато. А аз си правех труд да ти вадя и цитати та барем те праснат по челото. Ама туй то пубертет. Момите растат повече от нас и 'одят по батковци, а ние играем на фунийки.
Твоята счетоводителка е била напълно права. Счетоводството не е ядрена физика. Принципите му са прости и ясни, каквато е и логиката зад действията. Познавам счетоводители, които не са завършили даже техникум, но слагат в джоба си всякакви „магесници“. Обаче си има врътка. И врътката е, че трябва да отделяш значително време в проследяването на всички нови изисквания, а те изобщо не са малко и редки. Трябва стриктно да спазваш всякакви срокове. Тъй, че наистина не е сложно, но си изисква значителна инвестиция във време и ангажираност. Ако човек не е готов на това, по-добре да си плаща.
А не е ли така за всяко нещо?
п.п. „Учудващо“ позна, че сме на син „Deep“, въпреки, че онзи ден декларирах, че сме на ракиджос. Тъй-тъй, добре, ама заглавие на тема се сменя, като го смениш в първото мнение от темата, а не в настоящето. Да си знаеш. В SMF това би проработило, само, ако всеки ти дава личен отговор на последното мнение или някой каскадно дава лични отговори, което няма, как да се очаква от всички участници в дискусията;
п.п.п. В тази връзка — Владо Стоянов президент! А някой знаеше ли, че имаме национален отбор на малки вратички??? Някой знаеше ли, че изобщо това се брои за спорт?!?
« Последна редакция: Aug 23, 2016, 22:41 от go_fire »

Активен
В $por4e2 e истината

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри
Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear