Автор Тема: Проблем при старта на Тиликс  (Прочетена 1749 пъти)

xmas

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 16
    • Профил
Проблем при старта на Тиликс
« Отговор #15 -: Jun 14, 2007, 17:00 »
Здравейте отново  '<img'>

mbb излезе прав - освободих място на харда и всичко тръгна без проблеми - въобще не предполагах, че проблема може да е такъв. Не трябва ли когато няма свободно място поне да ти извежда съобщение за грешка(или нещо такова) и после да те връща в началото на логващия прозорец ?

Цитат
Не разбрах... само инсталира gdm или и го пусна, защото въобще не е достатъчно само да го инсталираш?

Да, стартирах gdm и просто отново се връщаше (след въвеждането на потребителското име и парола) на началната страница с логването.

Цитат
Друго - какво точно си правил преди да възникне въпросния проблем, какви бяха последните ти действия образно да се изразя с Линукса. Нещо не ми се връзва така изведнъж да се крашне kdm/gdm.

Ами там е работата, че не знаех какво е правено на компютъра преди това - брат ми е работил и каза, че нищо не е правил преди да го изключи.

Цитат
@xmas Много лесно се отказваш. Ами ако пак възникне някакъв проблем, който не може да решиш отведнъж пак ли ще преинсталираш? То точно в тези моменти, когато човек си блъска главата, пробва хиляди неща и прочита тонове литература (понякога изчита и целия Интернет '<img'>) научава много неща, които могат да му помогнат после и за нещо друго. Така хем ще свикнеш с командния ред.

Да, това за блъскането на главата е вярно , точно тогава се научават най-много неща. По принцип не се отказвам лесно, но и преди този проблем да се появи си мислех да преинсталирам линукса и просто това ми се видя подходящ момент '<img'> .

Е сега като вече проблема е решен предполагам, че ще си остана с Тиликса (поне за сега).  '<img'>  Благодаря на всички за помощта  'B)'
Активен