Покажи Публикации - user444
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: За всички които мразят България. -: Feb 02, 2015, 13:32
Юзер сериозно ти казвам, че трябва да завършиш поне техникум задочно или като частен ученик. Щом нямаш основно дори, сериозно си прецакваш живота. Изобщо не е майтап. Каквото било, било, имаш време да наваксаш. Не изпускай влака!

Имаш всички възможности. Ето направил си собствен форум. Правил си клипчета за тубата. Не си глупав. Можеш да си довършиш поне до средно.

Съдба наистина има. Казваш борчагите. Е и, какво? Те умират млади от насилствена смърт. Какво като са имали пари, курви, вили и коли? В гроба не могат да ги вземат и там няма да им трябват.

Вземи се в ръце!

п.п. Като начало си пълни форума. Като излееш, а не таиш, ще ти олекне поне малко. Може да правиш големи крачки, но по-скоро бих казал малки. Има време да забегнеш навън. Първо опитай да си подобриш поне малко живота тук. Дали ще работиш нощем в някоя хлебарница, ще бъдеш хамал или друго, изходи има. Преди да тръгнеш навън, поне вземи професия. Осми клас като частен ученик е година. Техникум задочно се кара за две години. Само за 3-4 години можеш коренно да промениш ситуацията. Успех!

Чесно ти казвам тоя пост сякаш ми даде някаква надежда... аз изобщо не очаквах разбиране от някого в тая тема. И дано да си прав и изходите да са много.
2  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: За всички които мразят България. -: Feb 02, 2015, 13:13
Защо си мислиш че казах нищо никога няма да се оправи? Сега ще ти обясня. Аз съм напълно асоциален и знам че когато работя работа която изисква добро образование значи съм замесен с много хора. Аз съм мълчалив човек и когато съм центар на вниманието просто забивам и не мога да говоря, по добре ми е да работя като нощен пазач(така и така обичам самотата). Няма шанс нещата да се оправят. Ако искаш да ми помогнеш някак, кажи ми можеш ли да постваш в форума ми?

Моля те много е важно за мен...
3  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: За всички които мразят България. -: Feb 02, 2015, 13:04
Каквото и да напиша няма да променя нищо, нито пък вие. За това се махам, ако някой иска да се свърже с мен знаете кои ми е форума. Като заговорих за форума сега отново имам някакъв проблем. Когато постна той направо ме праща в сайта на хостинга ми? Може би това е за дето сайта е For Free но както и да е, ще се опитам да го оправя. Айде всичко хубаво пичове.  ^-^
4  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: За всички които мразят България. -: Feb 02, 2015, 12:45
Ехх, ама как си личи че не ме познаваш. Аз ако ти кажа абсолютно всичко за мен ще припаднеш. Аз нямам 8-ми клас братле... нямам бъдеще, нямам живот. Гледам само спомените ми, които изчезват. Ще ставам на 18 а не ми личи. Не защото съм прекалено стар или прекалено млад, а защото приличам на зомби. Не съм излизал от у нас 4 години, не съм ходил на плаж от 5 години. Кожата ми е чисто бяла, и ти го казвам не само защото нямам тен ами защото не искам да помислиш че съм някои ром или циганин. Понеже само такива хора се гаврят с България.  :-[ Тея глупости за времето не са верни. Аз на времето си мислех че всичко си има цена. Вярвах че има нещо като карма. Ако имаш много примерно, ще живееш малко. Мафиотите например са тъпкани с пари и живеят за сметка на нещастието на други хора, но те умират най-много след 2-3 години от свръх доза или от куршум в главата ако ме разбираш. Но аз осъзнах че нещата в които вярвам са пълни глупости, ти сам можеш да си постигнеш всичко това. Можеш да живееш дълго и да имаш всичко. Понеже сме 21 век, ако имаш пари - имаш всичко. Хората правят всичко за пари и дори продават телата си, което в моите очи е отвратително. На мен не ми трябват пари за да се потопя в лукс или нещо такова, а за да изпълня едно мое желание. Не си мисли че живота ми може да се оправи, че ще стане чудо и хоп аз ще имам това което искам. Никога няма да имам това което искам и за това ще направя всичко възможно да стана все по известен, ще се гавря по всякакъв начин с историята на БГ дори и да не ми е приятно.
5  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: За всички които мразят България. -: Feb 02, 2015, 12:05

Ще сложа връзка към мнението си в неговият форум, ако реши да се вясне да коментира. Лошо впечатление прави, че зарязва вече втора тема,  която е започнал.

п.п. Сложих. Сега ще чакаме.

Да, наистина съдържанието на сайта ми беше изгубено. Понеже хостинга на сайта не е платен започнаха да ми излизат някакви други сайтове когато се опитвах да отворя File Manager. Направо си викам да направя сайта на ново и този път да изчакам 1-2 седмици и ако не стане пак тоя гаф ще публикувам отново във всички форуми. Но този път ще публикувам абсолютно навсякъде. Говоря за Skype, Facebook и платформи за игри като Garena.

"В следващото изречение най-после ни казва каква да е тя, а именно да си бие шута, като много други предатели. Свободна страна сме, има това право. Но нещо го спира, какво?"

Ако под да си бие шута имаш предвид да се махна от България кажи ми как да го направя? Дори не съм пълнолетен... нямам пари, нито много връзки. Вярно че имам приятели в други държави в арабия например, но тези приятели са само за 1 бърз чат като "как си брат?" но все пак са доста мили хора за това ги наричам приятели. За разлика от приятелите(предателите) ми в реалния живот, с тях поне не съм имал лоши спомени. Това което правя с този сайт е един вид отвръщане на предателство с предателство. Приятно ми е да се гавря с историята на България която и без друго е смешна... супер жалка и тъпа държава. И хората на власт, и държавата, и хората в нея са отвратителни. Единствения човек които уважавах и имах за истински приятел вече не е на този свят. Че аз мразя дори собственото си семейство, вас ли няма да мразя? Очаквам коментар и ще се върна да видя какво/ако си ми писъл.
6  Хумор, сатира и забава / Кошче / За всички които мразят България. -: Jan 27, 2015, 19:13
Направих ви официален хейтърски форум в които няма никакви правила.
... изтрито ...

Ето и Facebook страница.
... изтрито ...
7  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Истината. -: Sep 01, 2014, 21:11
Моля модератора в форума да не трие темата ако съм я писал в грешната секция или ако изобщо не е за този форум.
Много е важно за мен да разпространя този клип! Искренно ви моля да ме подкрепите и да не триете темата ми моля ви.
Ето го и клипа https://www.youtube.com/watch?v=YvD9jJJpAOE
Страници: [1]