Покажи теми - iko
Виж публикациите на потр. | * Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Търсят се лектори за Open Fest в Пловдив -: Sep 23, 2004, 13:20
Търсят се желаещи да изнесат лекция по време на Open Fest в Пловдив. Датата най-вероятно е 23-ти октомври (другия вариянт е 24-ти, още не е уточнено). Знам че тук се пишат много хубави статии за отворения код и ако някой има желание да я представи пред публика, неka се свърже с мен на емейл iko [at] drundrun.org или ICQ#70729418.
2  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Пак за Microsoft и патентите -: Jul 07, 2004, 10:21
http://www.dnevnik.bg/show/Default.asp?storyid=124404

Тези от Micro$oft толкова ме ядосаха, че и новина не ми се пуска ':p'

ето част :

"Майкрософт" патентова мрежовия потенциал на човешката кожа

Софтуерният гигант "Майкрософт" получи изключителните права върху способността на човешката кожа да действа като компютърна мрежа, съобщи британският в. "Гардиън". Отскоро компанията е американския патент № 6 754 472 с названието "Методика и система за трансмисия на енергия и данни чрез човешкото тяло". В документа се уточнява, че човешкото тяло е обект на интелектуална собственост, който подлежи на лицензиране като всеки друг. Въпреки че за момента "Майкрософт" отрича конкретни планове за разработка, запознати твърдят, че гигантът възнамерява да използва преносната способност на кожата, за да свърже множество електронни устройства към тялото - от пейджъри и джобни компютри до мобилни телефони и микроскопи. Така ще може да се получава информация и за състоянието на човека, както да се предават и външни данни към носителя на устройствата.
3  Хумор, сатира и забава / Хумор / Лонгхорн и Мозила -: Apr 28, 2004, 12:43
Не знам дали точно за тук тази новина, но днес след като видях една новина в OSNews, за някакви нови скрееншот-и на Лонгхорн , реших да ги видя и се оказа, че на всички се вижда как е инсталиран Mozilla Firefox, дори на последния е отворена '<img'> Вижте :
http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=7436

или направо

http://www.flexbeta.net/gsurface/LH3718/7.jpg

Иначе честно казано, с нищо не ме впечетлява новото творение на Майкрософт. Аз до сега не бях гледал снимки, но тези си ми приличат страшно на ХП
Страници: [1]