« -: Sep 27, 2012, 22:29 »
Добре, нека съм черна станция, нека съм безчовечен. Но този тук два пъти обижда нашата ОС. Декларира непознаването ѝ на никакво равнище. Пише в грешен раздел. Има идиотско име на темата си. И въпреки всичко това, темата не е изтрита или поне преместена в коша.
Наистина съм възхитен, че все още съществуват хора, които да помагат на такива, толкова безкористно. Съжалявам, че не мога да съм чак толкова христолюбив, като тях.
Дежурен, винаги знам, че в твоя форум е пълно с прекрасна информация. Но имам някой забележки за викито, след като разгледах дадените връзки. По-точно:
1. Връзки към картинки. Дадените са в pic-bg, днес ги има, утре не, по-добре е да са си при Вас;
2. Връзки към форума. Открих връзки сочещи към форума, поне една от които със старото му име. Ако човек, не знае, че е имало преименуване, ще мисли, че е мъртва. Връзката, за която конкретно говоря е втората, която си дал. В този смисъл, най-добре да сочи към преместеното във викито, но в най-лошия случай, към сегашното име на форума. Не съм съвсем запознат с роботите за Вики, но си мисля, че оправянето на всички връзки по втория начин, в цялото Вики, може да стане автоматизирано. Ако не, то и една заявка на SQL ще свърши работа.