Аха, значи дразнението ти е същото, като на v_badev. При което предложението ми отново е направо да махнем клавишната комбинация, за да не стават засечки.
Смяната на клавишната комбинация няма да реши проблема, освен ако не я докараме до възможност с потребителска конфигурация - все ще се намери потребител, при когото общо забитата клавишна комбинация да се засича с някоя друга в системата му. Много хора (аз също) ползват Alt+Shift за смяна на системната клавиатура. Много от другите удобни клавишни комбинации са заети от системата и браузъра. При мен много от останалите удобни клавишни комбинации са заети от команди, улесняващи управлението на машината ми с дистанционното на телефона. И едва ли съм единственият, който е впрегнал в полза повече клавишни комбинации от обичайното. Каквато и комбинация да забием, все ще се намери някой, на когото да му пречи.
През следващите 1-2 седмици няма да мога, но след това, ако се намеря във време и ентусиазъм, може да драсна функционалност за потребителско задаване на комбинацията, макар че продължавам да мисля, че тук във форума клавишната комбинация е излишна, та бих го направил само за занимавката и хубавият скрипт на Мирчо да се сдобие и с тази възможност. А дали промяната ще влезе във форума, го решават администраторите
Не коментирам видео тага, тъй като там няма нужда от намеса в кода, а само от свободно време да се инсталира mod-ът, описан
тук, и да се конфигурира по описания начин. Предполагам, че някой от хората с нужния достъп (Мирчо, zeridon, не знам има ли други в момента) е забелязал темата и, ако счита за нужно и има възможност, ще го направи.