Анкета

Въпрос: Избори 2005

  • НДСВ
    - 17 (29.3%)
    ОДС
    - 6 (10.3%)
    ДСБ
    - 12 (20.7%)
    БНС
    - 1 (1.7%)
    Коалиция АТАКА
    - 12 (20.7%)
    Коалиция за България
    - 3 (5.2%)
    Коалиция на розата
    - 0 (0%)
    Новото Време
    - 3 (5.2%)
    ДПС
    - 0 (0%)
    Други
    - 4 (6.9%)

Общ брой гласове: 95

Автор Тема: Избори 2005  (Прочетена 22377 пъти)

kolio_kolev

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 356
  • Distribution: Mandriva 2011, Mandriva Cooker
  • Window Manager: KDE 4.6.x
    • Профил
    • WWW
Избори 2005
« Отговор #90 -: Jun 30, 2005, 18:21 »
Повече информация за Волен Сидеров:
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=746329&pp=31


Християните за Волен Сидеров:
http://clubs.dir.bg/showfla....ll&vc=1
Активен

Кольо Колев
Mandriva BG: http://mandriva.biotronica.net
Bitronica.Net форуми: http://forum.biotronica.net

glarus

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 109
    • Профил
Избори 2005
« Отговор #91 -: Jun 30, 2005, 21:44 »
Какво мислят юристите за Волен Сидеров :
Форум - lex.bg
Активен

luda_glawa

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 652
  • Distribution: Kubuntu
  • Window Manager: KDE
    • Профил
    • WWW
Избори 2005
« Отговор #92 -: Jun 30, 2005, 23:07 »
Знаете ли какво ми е странното. Чак сега прокуратурата се "самосезира" щото видите ли партията била незаконна или нещо от сорта. Е добре де. Къде бяха магистратите при регистрацията на същата?  

Второто което ми е странно. Видяхте ли какъв шум вдигнаха другите партии. БСП - коалиция правим с всички само не с "АТАКА". Всички останали - "не правим с БСП и АТАКА". Е добре де. Знаете ли според мен какво ги боли всички. Че никой няма кокала който искаше да има. Въобще "АТАКА" не ги бърка, ако си свършат работата качествено докато са в парламента. Трябва да си направят верните изводи. Но няма, защото всички до един са кучета каращи се за кокала, забравяйки, че много лесно може да бъдат разгонени от народа. Аз лично гласувах. Младеж съм на 24, скоро 25 години. Както ви е ясно нямам никакъв поглед върху икономическото състояние на държавата ни. Не се разбирам с математиката много-много. Започнах да разглеждам партийните листи в нашия избирателен район. Никое име не ми бе познато. И започнах да се чудя как да гласувам, да хвърлям ли ези-тура, да откарам едно - "онче, бонче, счупено пиронче. Риба, щука махай се оттука" или да си изляза. Защото разбирах, че ако не гласувам (както са направили доста хора) нищо няма да променя. А искам да променя. Защото ако не гласувам после не виждам как бих имал право да се оплаквам. Защото всяка партия като име, ми бе загубила гласа. Защото ме гледат в очите и ме лъжат. Аз може да не разбирам, но си го признавам. Най-малкото да позволяваш гласуване с чужди карти ме отвращава, а пък тези които го правят дваж повече. А тази лъжа колкото и малка да ви се струва на пръв поглед, хич не е малка гавра. Защото четири години се мотаят и не могат да оправят съдебното законодателство. Не могат да се разберат какви да са облекченията за малкия бизнес и за хората с увреждания (ако са се разбрали моля за извинение). Защото не се държат като хора, чийто приоритет трябва да е културното и икономическото израстване на народа ни. Не съм гледал парламентарен контрол по телевизията, но ми се е случвало да го слушам по радио "Хоризонт". Ако това е "европейски парламент" - не мерси. Не ви ща Европата. А втората по големина гавра бе когато поискаха да правят меморандум за влизането ни в ЕС, и то след като са подписали толкова документи от наше име.

Отплеснах се, ще ме извините. Та гласувах за "Атака" само защото в последния момент чух, че според временните проучвания (гласувах към 17-17:30) ще мине 4%-ната бариера. Защото не исках да гласувам за по-малкото зло - това не е оправдание, какво значи въобще, къде е смисъла, нали е ЗЛО'<img'> Исках просто да създам хаос. Да им разклатим малко стола. Първо со кротце. В послем со благо. И ако не отбират от дума, ще има и кьотек. Получи се много по-добре отколкото си мислех в началото.

Та последно. Да ви кажа ли къде е най-големия проблем на България? Най-големия проблем са ни боклуците  '<img'> . В буквалния смисъл. Боклуците са навсякъде дори в душите Ви. Един пример. Аз лично обичам да се разхождам по планините. Знаете ли колко боклуци намирам винаги по пътеката? А това се води национален парк. Природен резерват. И тъй като това просто ме дразни адски много, винаги си имам по една найлонова торбичка и си я пълня. Веднъж ми се случи два пъти да ме питат: "да не би да дават награди някъде?". А едни "девойки" ми казаха колко добро впечатление съм им направил. Обаче никой не си направи труда да вземе дори един фас от земята. Като имате предвид, че филтъра се разгражда за 10 години. Красота нали  '<img'>  И като опряхме до фасове. Бих искал да питам нещо пушачите. Когато си изпушите цигарата, а няма кошче наблизо, какво правите с фаса? И не се ли срамувате?

От всичко написано от мен какво разбрахте '<img'> Да ви кажа ли какво бих искал да разберете?

Че всичко зависи от НАС.

Че трябва да започнем от малките неща.

Да изхвърляме боклуците на определените за целта места '<img'> Че трябва да възпитаме читаво поколение. Да има принципи и идеали. Нещата няма да се оправят за една година, нито за десет. Раните в обществото ни са от столетия '<img'>

Съжалявам ако не е било по темата. Но просто ми писна да слушам препирни. И то за глупости. А важните неща да минават тихомълком незабелязани. Просто незнам какво ни бърка "Атака" щом изразява позицията на една част от народа. При това да ви кажа тази позиция е много по-трезва отколкото на "овцете" които се водят след водача си, имам предвид твърдия електорат. Нали сте слушали предизборните "реклами" - "БСП ли? Защо? Щот ми харесва '<img'>", щот "ги виждам, че са много справедливи". За другите партии не се сещам в момента, но и там имаше такива бисери. Тези избори бяха фарс. И завършека им е заслужен. Хубаво щеше да е ако "ДПС" бяха след "АТАКА". За да бъде тотален хаос '<img'>. Сега ще си проличи колко струват всички.

П.П. Миналото е минало. Не може да се промени. Може единствено бъдещето. А това зависи не от купчина гамени нарекли се сами "елит". А от нас "обикновенните" хорица.

П.П.2 Ядосахте ме  '<img'>
Активен

С Уважение:

Luda Glawa ;-)

  • Гост
Избори 2005
« Отговор #93 -: Jun 30, 2005, 23:24 »
Вижте и това:

http://novini.dir.bg/LISTS....867.php
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
Пакети за Mandriva 2005
Настройка на програми
supervas 2 2004 Последна публикация Jul 20, 2005, 12:55
от icobgr
Mandriva 2005
Настройка на програми
vlad0_ 1 2024 Последна публикация Sep 23, 2005, 02:25
от PhobosK
KNOPPIX_V4.0.2CD-2005-09-23-EN
Настройка на програми
Hristian 2 1942 Последна публикация Oct 01, 2005, 12:12
от Hristian
Конференция 11.2005
Живота, вселената и някакви други глупости
saejoh 1 2294 Последна публикация Dec 14, 2005, 10:04
от slaff
Football Manager 2005 ?
Общ форум
Dim0v 1 2554 Последна публикация Nov 26, 2009, 23:38
от biggie