Linux за българи: Форуми

Linux секция за начинаещи => Настройка на програми => Темата е започната от: angie_bg в Apr 29, 2010, 20:31Титла: Проблем спри печат от Google Chrome
Публикувано от: angie_bg в Apr 29, 2010, 20:31
Kubuntu 8.04, Google Chrome 5.0.342.9 beta, HP LaseJet 6L

При печат от браузера на създаден маршрут чрез Google Maps не се отпечатва буквата "ю", когато е текст в полето за потребителски бележки. Т.е. Люксембург става "Л ксембург". Същия надпис в заглавието (създаден от сайта) се отпечатва нормално. Нормален е и печатът през Mozilla Firefox. - затова предполагам, че проблемът е в Chrome. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и има ли решение?


Титла: Re: Проблем спри печат от Google Chrome
Публикувано от: tyuio в Apr 30, 2010, 11:54
ей сега ще пусна една страница баш през тоя брайзер да видя. Обаче не знам дали има нещо общо самата Хром ОС има проблем с печата с някой драйвери прочетох на скоро макар едва ли това се отнася и за брайзера.


Титла: Re: Проблем спри печат от Google Chrome
Публикувано от: tyuio в Apr 30, 2010, 12:05
Сега принтнах през 2 принтера няма проблеми само дето малко по бавно зацепи обаче може да си е от принтера нещо.


Титла: Re: Проблем спри печат от Google Chrome
Публикувано от: angie_bg в Apr 30, 2010, 21:27
Току-що правих резервация през booking.com - при отпречатване на (английски) текст се губи "u" - "S nday", "check-o t". От друга страна Люксембург се пише на латиница с u. Не съм забелязал такива проблеми при печат на текстови документ от OpenOffice напр.