Покажи теми - Xpucmo
Виж публикациите на потр. | * Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Хумор, сатира и забава / Хумор / Net neutrality -: Jul 29, 2006, 23:52
цък
2  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Vip brother -: Mar 16, 2006, 09:04
Вижте ТУК. Не че хората, които се занимават с Линукс умират да го гледат... '<img'>
3  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Coyote Linux -: Feb 05, 2006, 22:20
Здравейте! '<img'>
Изградих си домашна мрежа под Coyote Linux в ролята на рутер. Той работи само от дискета, слаб процесор, малко РАМ, няма ХДД-та..., но всичко работи перфектно! В момента съм вързал 3 РС-та с изгледи да станат до 6 с рутера. Много съм доволен от това, че имам достъп до Койота от където и да е. Когато съм в локалната през Web Administrator, а отвън през SSH. Доста настройки има, повечето от които обаче не разбирам. С port forwarding още не съм се занимавал, защото не ми се е налагало, но предполагам, че ще се справя като разгледах опциите.
На въпроса: Проблема е в това, че нещо немога да схвана как се процедира с QoS. Искам да мога да ограничавам трафика на някои РС-та в мрежата и да определям максимални скорости както за Up, така и за Download. Та ако някой, който е по-навътре в нещата и/или пък има челен опит в настройката на Coyote Linux през Web Administrator нека да пише.
Благодаря Ви за вниманието!
4  Хумор, сатира и забава / Хумор / INTERPOL -: Nov 07, 2005, 14:53
Това по-скоро е за секция "Хумор, сатира и забава", не за "Трудова борса". Смит, ще коригираш ли колегата си - Мълдър предполагам? ':p'
5  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Честито на печелившите! -: Sep 09, 2005, 18:40
Честито на всички абонати на ГлоБул!
Днес, през по-голямата част от деня абонатите на ГлоБул бяха безпомощни със своите мобилни телефони. Аз лично съм абонат на М-тел и неуспях да се свържа с нито един глобулски номер от телефонната ми книга. Колегите, повечето абонати на ГлоБул, също се оплакаха, че телефоните им са напълно неизползваеми. Неможеха да наберат дори 123!
6  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Ще гласувате ли на изборите? -: Jun 04, 2005, 11:04
Според мен само личностите трябва да определят бъдещето!
Така че бъдете личности - ГЛАСУВАЙТЕ!!!
Страници: [1]