Покажи Публикации - dreamdj
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: 1 2 3 [4]
46  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Re: Възмущение от отношението на някои индивиди. -: Jun 23, 2011, 22:11
Точно :). Ти си се родил с кирилицата нали хаха. Пиша когато преценя, това си е мое правило. Еби учи Еби учи цял живот не става. Просто ми стана "интересна" темата, как някой парадира само, а други се оплакват от дадения. Точно затова написах женски форум, тук не е мястото на тази тема и е нужно да се изтрие. А и не ми обяснявай напредък на мен, селянина и в града си е такъв, изкарай логиката сам :).
47  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Re: Възмущение от отношението на някои индивиди. -: Jun 23, 2011, 22:04
@backtolife Определено не съм научил нищо от този форум и за това не пиша. Ако си прегледал малко запитванията ми, които и аз не помня вече не ми се е помогнало тука. Т.е излишно време е да давам акъл и да пиша тука. Айде по лекичко да не се нахъсваме става ли?
48  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Re: Възмущение от отношението на някои индивиди. -: Jun 23, 2011, 22:02
За да има такива като теб да питат. От вчера във форума и почва да предава фасони и да има претенции.


Не си го изкарвай сега на невинното момче де  ;D ;D ;)  [_]3 [_]3

Такива ги хапвам за закуска. Цял ден с такива се занимавам, така че няма проблем :). Айде на бирата и на морето.
49  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Re: Възмущение от отношението на някои индивиди. -: Jun 23, 2011, 21:59
И тука ли го обърнахте на "женски" говорилник лелелелелел. Е нямаше как да не направя първи пост. Защо не се разберете двамата, ми трябва всички да ви четат примерно тука?. iRC е добра идея дам!

За да има такива като теб да питат. От вчера във форума и почва да предава фасони и да има претенции.

Хайде малко виж кога съм във форума и тогава лай става ли?. Това, че не пиша не значи, че не чета. Айде дишай да не те почвам и аз :)

ЕDIT: Дата на регистрация:    Окт 11, 2006, 02:27

Чети преди да пишеш!
50  Нетехнически теми / Идеи и мнения / Re: Възмущение от отношението на някои индивиди. -: Jun 23, 2011, 21:53
И тука ли го обърнахте на "женски" говорилник лелелелелел. Е нямаше как да не направя първи пост. Защо не се разберете двамата, ми трябва всички да ви четат примерно тука?. iRC е добра идея дам!
51  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / файлова система.... -: Oct 11, 2006, 02:37
Pogledni win-d i win-e. Bozeto ne e chuvalo za ext3 filesystem '<img'> Slack-a pravilno asocira no si zadal nepravilnata FAT.
52  Linux секция за напреднали / Хардуерни и софтуерни проблеми / Online streaming -: Oct 11, 2006, 02:32
Zdraveite,
Veche se izcherpah otkym tursene na reshenie za Online stream i po specialno za aacPlus ili tam raznovidnostite mu. S dve dumi shte opisha situaciqta v koqto sum.
Radiostanciq nqkude iska da ima vidimost po internet dori i v chujbina. Tova za momenta e postignato s edna zabelejka. Soft-a koito se polzva v momenta e IceCast za stream server i DarkIce za live encoder. Problema e sledniq. Predlagat se raznovidnosti na Mp3 ,Ogg i AAC no pri puskane na AAC encoder-a samata mashina bez opredelen period zabiva i se raboti samo na local. Kude li ne rovih po logs etc nqma vidima prichina za spirane na vsichki procesi. I za momenta sum sprql AAC. Vuprosa mi e nqkoi sbluskval li se e s podobno neshto kato problem, a oshte po goreshtiq mi vupros e nqkoi moje li da predloji shemata opisana po gore s drugi instrumenti no zaduljite live encoding i to ot sound karta, ne Winamp etc.
Shte ochakvam nqkakvi idei i resheniq '<img'>
Страници: 1 2 3 [4]