Автор Тема: Програмисти за складова програма  (Прочетена 96710 пъти)

apetrov

  • Участници
  • ***
  • Публикации: 4
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #45 -: Dec 22, 2007, 19:20 »
Ами, може да греша на QT съм писал много малко и то преди 4 години. Стори ми се че доста на ниско ниво се пише. Абе не съм компетентен, може да съм се изказал не на място сори.
Активен

ЗевсБг

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 1178
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #46 -: Jan 15, 2008, 14:11 »
Това видяхте ли го ?http://www.microinvest.net/ . Пишете Linux в търсачката там .  '<img'>
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

VladSun

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 2166
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #47 -: Jan 15, 2008, 14:39 »
Мдам, върви под mono ... Първи впечатления - адски бъгаво '<img'>
Активен

KISS Principle ( Keep-It-Short-and-Simple )
http://openfmi.net/projects/flattc/
Има 10 вида хора на този свят - разбиращи двоичния код и тези, които не го разбират :P

tyuio

  • Гост
Програмисти за складова програма
« Отговор #48 -: Jan 17, 2008, 19:40 »
всеки опит да направя нещо на микроинвестския продукт е направо обречен на провал .Продукта е пълен боклук 3 седмици си играх и просто ми писна, успех на начинаешите '<img'>



Активен

Kras

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 155
  • Distribution: Arch
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #49 -: Jan 20, 2008, 19:52 »
Цитат (Guest @ Фев. 03 2006,19:30)
kenedy, аз одавна разработвам това което искаш да се направи, и имам доста успехи - production система в една фирма за повече от 1г. като постоянно се развива; има възможност 90 % от кода да се бъде ОпенСорс
изискваниия килент-сървър:
Python + wxPython
MySQL
Zope2, сега ще я преправям за Zope3
ако ми представиш място за CVS някъде, мога да я кача, да съберем екип и да я поуправим, че много е омазана с firmware

Python + wxPython
MySQL
Zope3

Това ми звучи добре. Не съм разбирач но след като Убунту залагат на Python, мисля че ще стане нещо. Е може и базата да е PostgreSQL.
Даи да видим кода.
Активен

vixon

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 170
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #50 -: Jan 20, 2008, 21:05 »
А какво е толкова "бъгаво" в Microinvest Warehouse Open?

Я напишете нещо, което да е адекватно, с примери и наистина вярно.
Активен

8989

  • Участници
  • ***
  • Публикации: 5
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #51 -: May 08, 2008, 19:53 »
Складова счетоводна програма Превод PhreeBooks ,

  user: demo , parola: 123456 , Select Language: Bulgarian

Демо на адрес Тук - http://secure.gigov.org
Активен

plamen_f

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 1246
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #52 -: May 08, 2008, 22:17 »
Гръмна много бързо......
Warning: require(/users/gigovor/public_html/secure/modules/general/language/Bulgarian/language.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /users/gigovor/public_html/secure/includes/application_top.php on line 193

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/users/gigovor/public_html/secure/modules/general/language/Bulgarian/language.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/cpanel/3rdparty/lib/php;/usr/local/bin''<img'> in /users/gigovor/public_html/secure/includes/application_top.php on line 193
Активен

8989

  • Участници
  • ***
  • Публикации: 5
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #53 -: May 08, 2008, 22:42 »
колко юзера има вклчени едновременно едновременно с един и същ акаунт.

 Дали гърми или не програмата е стабилна версия. При превода има системни думи които не се допуска превод. Като system , history .
  Много от програмите описани тук ще си останат вечните алфа .
Активен

viliann

  • Новаци
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #54 -: May 09, 2008, 13:09 »
Програмата е добра ,гледал съм Sql-ledger , web-erp , са много по кофти направени. Номеклатурата е с падащи менюта и невъзможно да се работи с голяма номеклатура.
 Тук всичко се търси като справка , клиенти , доставчици , сметки , артикули.
Активен

vixon

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 170
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #55 -: May 09, 2008, 16:01 »
Аз 4 пъти пробвам да влеза и все не иска, има ли някаква особеност. Дава ми точно същите грешки, които са описани преди това. Опитите ми са през около 1-2 часа
Активен

8989

  • Участници
  • ***
  • Публикации: 5
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #56 -: May 09, 2008, 18:27 »
как не можеш да влезнеш 12 пъти е влизано с този акаунт само след обяд.


 Проблема е решен. От линка от картинката web базирано счетоводство. Сложил съм оргилналния линк и няма проблеми.



Активен

kennedy

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 2151
  • Николай Колев
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #57 -: May 09, 2008, 22:22 »
малко е объркана, но иначе сигурно след време ще може да се ползва.
само като забележка. не може да обвързваш клиент или доставчик със сметка, в практиката често се налага да се ползват различни сметки за едни и същи номенклатури от контрагенти.
Активен

"за всичко иде час" Еклесиаст 3:1
всеки пост - отговор на въпрос
-----------------
24.12.2003 "MS Free"

8989

  • Участници
  • ***
  • Публикации: 5
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #58 -: May 09, 2008, 23:14 »
не е точно така , сметките които се дефинират за клиент ,артикул , доставчик са подразбиране.
 По време на въвеждането на документ фактура може да промениш сметката на доставчика , клиента и на артикула ако искаш. Само ДДС сметката не може да промениш по-време на въвеждане на документ.

 Модула банкиране всъщност е парични сметки. Може платиш или получиш пари от която искаш парична сметка.

 Като ходим в банката ,  да си плащаме тока. Всичко е web базирано и затова си потърсих подобно решение. Пробвах поне 10 опен сорс: openbaravo , tynyerp ,sql-ledger ,weberp . Това ми пасна най-много на начина на работа.
Активен

kuss

  • Новаци
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
Програмисти за складова програма
« Отговор #59 -: May 19, 2008, 09:39 »
аз съм се сблъсквала с С++ дори го уча в момента и писах вече във форума по един въпвос свързан донякъде и с твоя '<img'> :някой може ли да ми помогне за написването на тази задача:напишете програма на С++,която използва функция за:
Въвежда име,фамилия,ЕГН,длъжност , заплата,неизползван отпуск и трудов сраж на служители във фирма "маторс"
Да извежда в табличен видданните на служителите сортирани възходящо по име.
да извежда само данните за служителите с отпуск по-голя от въведения от потребителя.
Активен