това отдавна съм го направил просто гледам кой как мисли и как би го направил това е но не ми се влиза в подробности защо съм изкъл да видя кой как мислите но в този малоумен форум никога не бих питал за нещо щом си вярваме на някакви новорегистрирали
вече никога не бих се наел да питам тука нещо май този форум го ползвате за клюкарник даже ще си изтрия юзъра не ми се занимава с глупаци и наздраве за хейтърите даже ме правят по силен и има къде по стилни форуми да попитам за инфо и няма лошо човек да пита ама вие сте от тези хора които няма да коментирам
Един път го казах, сега ще ти го повторя, но с повече уточнения. Ето в тази отговор ти го направиха. Сдъвкаха ти го и ти го изплюха готово ( както казах и преди ). Единствено ти остава да го приложиш.
https://www.linux-bg.org/forum/index.php?topic=48551.msg315496#msg315496
Не зная, какво повече искаш от това, да ти се даде готово...
Без да искам да те обиждам, но като гледам дългото изречение (без запетаи) което си написал, плюс думата "
изкъл" (която не можах да намеря в речника), надявам се да е само техническа грешка.
Та си мисля, че човек първо се научава да чете и пише сравнително правилно и чак после да "коди", но е възможно да съществуват и изключения !