Покажи Публикации - Nik123
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1] 2 3 ... 105
1  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Спецоперация и мир -: Jun 30, 2022, 22:37
..
Интересна е ситуацията с гоненето на 70 руснаци у нас. Много от тях са готвачи, шофьори, охрана, счетоводители и друг технически персонал. Някой си е изпуснал нервите, пак във връзка с полудяването им заради руските успехи - дали Кирчо или вашингтонските му господари не е ясно, но правят глупости. ..

За мен американските господари са пратили набързо факс. Във всички малки държави около РФ наблюдаваме дипломатическа, санкционна и т.н. ескалация. Дано греша, но ми изглежда така- губим едното прокси, да направим други. До война РФ-НАТО (САЩ) няма да се стигне, според мен, но мисля, че американците ще използват всякакви малки държави около РФ (като нас, Литва, Латвия, Естония), да поддържат напрежението и да пласират оръжията, а парите за тях се преливат от американския бюджет в американския частен оръжеен сектор - тия милиарди не ги дават на Украйна, а на своите фирми, пък с оръжията какво става после, няма значение. Новите членове на НАТО и те ще трябва да си купуват американски оръжия.

П.П. И не само оръжията, ами и газ, нефт.
Другото, което ми прави впечатление, е, че тая война започна, когато газопроводът "Северен поток-2" беше пред въвеждане в експлоатация. И заобикаляше Украйна. А в тая Украйна се беше окопало синчето на сенилния, и то точно в енергийния сектор.
2  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Спецоперация и мир -: Jun 30, 2022, 19:22
Нормално, в коя да е война гърмят разни неща и от двете страни. По-важното е при нас да няма такива неща.
3  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Спецоперация и мир -: Jun 30, 2022, 18:31
Руснаците са се изтеглили от оня остров, Змийски ли беше, Змейски ли. Явно ще оставят Одеса и пристанището на този град на Украйна.
4  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Спецоперация и мир -: Jun 30, 2022, 09:50
Аз потърсих нещо при руснаците за тая новина, казват и те, някакъв телеграм сочат:
"Сегодня 144 бойца Донецкой Народной Республики и Российской Федерации, попавших в плен к противнику, мы возвращаем домой. Мы передали Киеву столько же пленных из вооружённых формирований Украины, большинство которых ранены. Несколько из них — рядовые националистических батальонов, их состояние плачевное: ранения тяжёлые, с ампутацией конечностей и прочими осложнениями», — написал Пушилин в своём Telegram-канале."

Всъщност за "Азовстал" нищо не казват.
5  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Спецоперация и мир -: Jun 29, 2022, 22:13

Видя се и ракетите каква стока са как се връщат обратно в ракетната установка и всичко се разлетява, ако такива са и ядрените им ракети
https://www.youtube.com/watch?v=n-INHarLmFs


Другите глупости няма да ги коментирам, но това вече сме го писали веднъж- клипове за фалове на военна техника има колкото искаш, не само руска.
Сайтът: https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2715767.html (Saudi Patriot missile malfunctions and turns back around in 2018)
Видеото: https://video.dailymail.co.uk/video/mol/2022/06/24/4747929974543895052/1024x576_MP4_4747929974543895052.mp4
А  туй видео (уж същото де), дето го вадя с Copy video link, от Дейли мейла, ми дава https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2022/06/24/4747929974543895052/960x540_MP4_4747929974543895052.mp4
И какъв авторитетен източник, Дейли мейл! Патриотът се връща обратно.. Кво ще да е, патриотът се връща обратно през 2018, ама са го качили 2022.06.24 и го представят за руски патриот? Или нещо админът им е объркАл :) Или пък американски патриот на саудитска служба се връща и удря мол/собствената си стартова площадка/празна поляна/какво да е на 2022.06.24 и след лека редакция се представя за руски гаф?
Клипът много прилича на този, който си посочил.
А сега, де..
С дебелия генерал Павел какво стана, британското разузнаване разкри ли му фамилията?

Как не ви омръзна да ви правят на идиоти с фейкчета.. че и да ги публикувате като абсолютна истина.
6  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Jun 29, 2022, 20:27
Пак като не е заспал.. няма страшно, курбана му ври на 4, но ще си намерят следващата кукличка.
7  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Спецоперация и мир -: Jun 29, 2022, 20:03
А ние накъде завихме... Българина само биричката с картофките не му барай, нито спастрените със зор копейки  :P
https://segabg.com/hot/category-then/vuzrazhdane-vhodira-70-donosa-za-ruskite-agentidiplomati

Още се услушват и чекат..да спуснат новата заповед по гарнизона.
https://segabg.com/touche/tush-06-28-2022-0

Тези паксвили бият с десетки точки дори истерията на "ерудита" ИИ. Някое фейкче няма ли, за засилване на ефекта :)
От Козяк казали на Кирчо да пръдне, пък той взел, че съвсем се оакал.. докато е в оставка
Смях за Възраждането, вадим гербав клонинг (със същите качества и мераци за краварско спонсориране като оригинала) и го пишем проруски.. хаха. Заместителят на Болен и компания, да отвлече и насъбере гласове.. Справка- местните избори във Варна, филиал на гербавите срещу филиал на гербавите. Боят за подмазване пред юесей става все по-ожесточен.
8  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Спецоперация и мир -: Jun 28, 2022, 21:14
Интересно, шапката му е зелена, т.е. гранични войски, а те са към ФСБ, не към армията, това едно. Шапката не е генералска, дори не е офицерска. Левият ръкав на костюмирания пич с телефона в ръка очевидно стои (от гледна точка на заснелия кадрото) пред лакътя и ръкава на "генерала", т.е. "генералът" е зад пича с костюма. Обаче пък долния край на сакото (отляво) е зад "униформата" на "генерала" (точно под лявата ръка на костюмирания, изглежда сякаш камуфлажът е преди сакото). В долния край (ръба на сакото) отново сакото е пред камуфлажа.. в ъгъла, където се срещат ръкава на сакото и ръкава на камуфлажа,  готин размазан и пикселиран фон.. преливат се двата ръкава.. Лявата ръка на пича с костюма, вместо от ръкава на сакото, сякаш излиза от камуфлажа.. Тоя руски генерал много брадясал, какви са тези глупости, това да не е джендъристан..  брадясал граничар, униформен строеви?
А кой е тоя всъщност? И откъде е тая снимка? Всички генерали си имат име и фамилия, линка на снимката- "генерал Павел". Тоя генерал няма ли фамилия?

Ето линк към по-обзорна снимка (същата), вдясно се виждат граничари, граничарите ли ще се бият в Украйна :)

https://www.chernomore.bg/media/files/resized/article/615x348/c28/29aa3b292669e87c82e7c778611eec28-gen.jpg

Вторият отдясно наляво, със зелена шапка, от кръста нагоре униформа (камуфлаж), от кръста надолу- цивилен панталон..
На поредната пропагандна глупост мирише.
На мен ми прилича на некадърен монтаж. П.П. "Затлъстял пенсиониран руски генерал е изпратен на фронтовата линия в Украйна , тъй като на Владимир Путин липсват висши офицери, предва сайтът Mirror." "..67-годишният, известен като генерал-майор Павел, е бил повикан, след като бившият командир на поделението е бил сериозно ранен при артилерийски удар, съобщава Daily Star." Ахааа, инфото ще е от МИ-6, или подобно. Изключително достоверно, като "клането в Буча".
Хайде  [_]3
:)

П.П.П. Е, изясни се ситуацията- "Твърди се, че генералът, който тежи 130 килограма и е на 67 години, сега отговаря за руските специални сили, действащи в Донбас, след като командирът на подразделението бил тежко ранен при артилерийски удар. Ветеранът от войната на Русия в Афганистан е известен като генерал Павел, посочва "Дейли стар сънди".

Изданието цитира източник от британското разузнаване, според когото повечето от руските висши командири, изпратени в Украйна, са били убити или ранени в боевете, така че сега Путин прибягва до изпращането на второкласни офицери на фронта."


Ето и американската версия, на тази снимка вече монтажът вади очите, камуфлажът се прелива в сакото:

https://nypost.com/2022/06/26/obese-retired-russian-general-called-to-fight-in-ukraine-report/
Глупости за лековерни..


 [_]3 [_]3 [_]3
9  Програмиране / Общ форум / Re: Възстановяване на данни от умиращ твърд диск -: Jun 28, 2022, 13:30
Поздравления за подробното и нагледно описание!
10  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: При избор на автомобил -: Jun 27, 2022, 20:29
Денков и т.н. имена, ти на 40 и кусур години сефте ще купуваш кола ли? Т.е. не си карал кола досега, или не си имал собствена, че има значение?
За първа кола, нещо като очукано Поло втория модел, дърто, за 1500-2000 лева някъде, та като го облъскаш и омачкаш, да не те е яд, ако тепърва ще се учиш на шофьорлък и маневриране.
11  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Курвенските пинизи на малките-и-меките -: Jun 27, 2022, 17:49
Майкрософтски пинизи, ама уин98 още работи на Марс :) :) :)

https://it.dir.bg/nauka/apdeytvat-windows-98-za-tarsene-na-voda-na-mars

П.П. Смятай, ако му праснат някоя линукска дистрибуция, па ако щеш и отпреди 10 години, сигурно ще открие вода и на Юпитер :)

П.П.П. Ласков, преди време ми се беше случило нещо подобно с една флашка 4 ГБ. Форматирах я под магеята, ntfs-3g и всичко си дойде на мястото (даже и под уин си я разпознаваше и си бачкаше).

12  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Спецоперация и мир -: Jun 26, 2022, 20:28
Не знаех, че Лавров е давал интервю за BBC.
Относно "Глиги"- да се обърне към Кирчо, може да получи една заплата дарение. Овреме, че май тази ще е последната заплата.
13  Програмиране / Общ форум / Re: Възстановяване на данни от умиращ твърд диск -: Jun 26, 2022, 10:49
Доколкото аз разбрах, според clonezilla.log програмата не успява да прочете нищо от /dev/sda (тоя повредения).
Уж прочита партишъните и файловата система на /sda и я копира върху /sdb , но после не може да монтира тия копираните дялове на /sdb
Затова си мисля, че не може да прочете коректно /sda
Нека си кажат мнението и по-запознатите от мен.

П.П. Махни първия линк, че там само рекламки и адове изскачат, аз от втория успях да сваля архива.
14  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Спецоперация и мир -: Jun 26, 2022, 10:16
Джет, не ме разбирай погрешно, не се заяждам-  на български "капитализъм" не се пише с главна буква. Вярно е, че някои го пишат така, но това е влияние от английския език.

За да не звучи голословно, първия попаднал ми сайт: https://quizlet.com/417832483/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B2%D0%B8-flash-cards/

"Имена на стилове в изкуството, архитектурата и социални строеве   - малки букви

рококо
барок
първобитнообщинен строи
индивидуализъм
символизъм
експресионизъм
диаболизъм
капитализъм
феодализъм
социализъм
фашизъм
.."
15  Програмиране / Общ форум / Re: Възстановяване на данни от умиращ твърд диск -: Jun 25, 2022, 22:10
Хайде разкажи какво си направил, след като си избрал сорс диск- след това, предполагам, си избрал и дестинейшън диск, и процеса по клонирането е тръгнал? Какви точно операции си извършил, цитат "извърши още много операции.." ? Дай стъпка по стъпка, направих това, тръгна онова.. накрая се получи еди си какво?

Като ти искаше да натискаш ентър, преди да затвори всичко, за какво ти искаше да натискаш ентър, все трябва да те е питала програмата за нещо?
Страници: [1] 2 3 ... 105