Покажи Публикации - Makpoc
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1]
1  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: ATI видео карти & Linux -: May 08, 2009, 13:06
Ами то купуването на нова системка май се отлага, че излезе пък хубава китарка, тъй че имам още малко време да помисля. И тамън да видя как напредват драйвърите на АТИ идните 1-2 месеца (ако изобщо за толкова време може да се усети нещо де). Та лятото по някое време ще се реши на базата на цената, производителността и съвместимостта кое си заслужава и кое не.  ::)
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: ATI видео карти & Linux -: May 01, 2009, 00:43
Разбрал си ме погрешно :) имах точно обратново предвид - Win-а ще се ползва за разцъкване на игри, всичко останало там ще бъде сведено до минимум :)
3  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: ATI видео карти & Linux -: Apr 30, 2009, 12:32
Ами моята идея е да си е dual boot машина - все пак няма да се трепя с midd/high end компоненти за OpenOffice :) - ще си има едно Windows-че да поразцъквам малко, но колкото по-рядко съм в него вече, толкова по-добре се чувствам.

Но.. то се е видяло.. Аз както съм се насочил към ъпгрейд, след който да не пипам почти нищо поне 2-3 години (да се чете - възможно най-новото според финансовия диапазон) - чудех се м/у NVidia GTX250 (а при още малко финанси и 260) или ATI HD 4850/4870. След такива мнения обаче излиза, че слуховете, за които само дочувах не са остарели. Жалко за ATI - губят една прекрасна пазарна ниша.

Благодаря за изчерпателните и полезни отговори! :) [_]3
4  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / ATI видео карти & Linux -: Apr 29, 2009, 02:28
Здравейте. Идните седмици ще почна да се оглеждам за някаква нова машинка и имам силно колебание към каква видео карта да се насоча. Проблемът е, че от време на време срещам коментари, мнения, статии etc, в които се твърди, че АТИ драйвърите за линукс не били особено качествени (не мога да кажа нищо по-конкретно, понеже не съм много навътре в материала все още). Проблемът е, че всички тези источници, които срещах бяха доста мътни и недоизказани, пък повечето от тях и стари. Та въпроса ми е - има ли (все още) проблеми с драйвърите на АТИ, в какво се изразяват, преодолими ли са (тъпичък въпрос, но аз да си питам :Р) и до каква степен.

Не съм сигурен, че това е правилната тема, но мисля че начинаещ + хардуер пасват като смислови ключови думи. ::)
5  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / SuSe 9.2 na DVD disc kak ?? -: Jan 25, 2005, 22:00
10x. Пуснах го, макар че и от тук става малко бавно(10к'<img'> )
А какво има на LiveDVD-то?
6  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / SuSe 9.2 na DVD disc kak ?? -: Jan 25, 2005, 11:35
А аз нещо не мога да си го намеря. Има го в международния, но в момента го свалям с някакви си 3к. Има ли някъде БГ мирор и къде? '<img'>
::::EDIT::::
Това тук е доста по-малко от другото, което намерих. Онова беше >3ГБ, а тук е само 1,27.
Страници: [1]