Автор Тема: Cloud & Furious – a Java Cloud Foundry Programming Contest  (Прочетена 1657 пъти)

Java2Days

  • Участници
  • ***
  • Публикации: 5
    • Профил
Стартира конкурс „Cloud&Furious” за разработка на cloud приложения.

„Cloud&Furious” е нов конкурс, част от Code Monsters – европейски състезания за създаване на софтуерни приложения (идеи, дизайн, програмиране), които се провеждат в рамките на международните конференции Java2Days и Mobile2Days.

Конкурсът е  подкрепян от VMware и Insitex и е отворен за участие към всички разработчици.
В надпреварата може да участва всеки, който се занимава с програмиране - професионално или любителски. Участниците трябва да разработят приложение, като имат пълната свобода да изберат както неговата тема и функционалност, така и технологията, която ще използват. Едно от основните изисквания е то да работи върху платформата Cloud Foundry (http://www.cloudfoundry.com), където ще трябва да бъде качено. 

Разработчиците на най-добрите приложения ще имат възможност да спечелят таблет - Kindel Fire, ваучери за безплатна сертификация за технически курс и Blackberry устройство.

Конкурсът е отворен до 11 ноември, като участието в него е напълно безплатно и без възрастови ограничения.

Повече информация за състезанието и форма за регистрация за участие в конкурса може да откриете на - http://2011.java2days.com/contest-cloud-and-furious, както и във страницата на събитието във Facebook.
 
Заявки за участие се приемат на - register@java2days.com .

Всеки може да участва!
Активен