« Отговор #8 -: May 11, 2015, 20:20 »
Само ще споделя, че ми се е случвало такова нещо. Ако не съм пипал дяловете, съм успявал да възтанова файловете. Дори след форматиране. Случи ми се, когато още ползвах само Windows XP и за линукс не съм се замислял изобщо. Файловете ги възтановявах с Recuva. Но ми се случи и да затрия дяловете и после въпреки, че след преинсталацията ги направих същия размер, нищо. Загубих всичко. Такава беля не ми се е случвала откак ползвам Линукс. За щастие. Използвал съм photorec в опит да възтановя файловете от диск след като Windows го нямаза до неузнаваемост, без да му е казвано да се занимава с дяловете. Четири дена мъки. Откачих от нерви. Резултата беше половинчат. Добре, че имах подръка външен хард. USB 1.1. АТА диск в компа. Десет часа само се копираше видеото. Не включвам сканиране и прочее.
Аз на твое място щях да махна с ръка и да тегля една на всичко затрито. Това разбира се не е опция, ако се затрият важни документи, но за всичко друго се преживява. Повярвай ми за това. Два месеца търсене и сваляне на уроци за едни нещица ми отидоха по дяволите, когато харда ми крашна на третия месец на чисто новия ми лаптоп. Половината неща не ги намерих после, но нейсе. Минава.
« Последна редакция: May 11, 2015, 20:22 от 4096bits »

Активен
As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.