Ако имаш мултикоре процесор и > 1 диск тока ти със сигурност не е 10 а повече. За сравнение есента последен тест:
1. Phenom X3 710;
2. 8Gb DDR3 @1333;
3. 2 x SAMSUNG 750GB SATAII RAID edd - software mirror (има отношение към разхода на енергия);
4. ОС - DEBIAN 64 bit;
5. APP - ZIMBRA open source;
6. Постиянно отворени сесии средно дневно (е за около 14 часа в денонощието) - 25-28;
Тока е ~ 30 лева на месец
А Да захранването е фортон некав към 100-тина лева.
Виж за трафика не са важни само сесиите ами и транспорта.
А този хостинг как изглежда първо - с обрания резолвинг, 2-ро колко време реално няма да те има средно месечно в нет-а? 3-то позволява ли ти да ползваш базите данние и апликациите които са ти нужйни или имаме "екстрата" MYSQL+PHP

Лично на мен ми звучи странно да очакваш получиш за 10 лева нещо сериозно (е зависи до колко сериозно гледаш на задачата де - ако е за спорта - ок). Щото не мога да си представя (е то жабата от гьола не знае че има океан) такава ферма в БГ (за сървъри) която толкоз много клиенти да има, че да печели и да има реалния ресурс за продава масово истинска услуга на такива цени. За съжаление ето последните седмици наши клиенти които ползват хост.бг също имат оплаквания и от тях (до преди 5-6 месеца бяха като бетон).
Аз проблем със Спектър за обратен резолвинг съм нямал - помолих и за 10 мин го направиха пичовете.