Привет на всички!
Сигурно сте забелязали какви типажи се пръкнаха напоследък в този форум (а и не само тук, явно това е масово явление). Държат се сякаш някой им е длъжен или целта на живота му е да им помогне с "ГОЛЯМ ИНТЕРНЕТ ПРОБЛЕМ" или "НЕ МИ РАБОТИ ЛЯВАТА КОЛОНКА, ЗАЩО
'>?" и всякакви подобни теми. Най-забавни са ми тези, които, след като някой ги насочи първо към правилата или ги подкани да дадат повече информация, започват да критикуват с "По този начин/С такова отношение няма да привлечете хора към Линукс". Нека подчертая-не е важна сериозността на темата, а отношението към другите.
За всички тези хора: Форумът на "Линукс за булгари" (а и всеки друг) е място, където всички си помагат взаимно ДОБРОВОЛНО!!! Никой не взима пари, за да дава съвти и следователно не е длъжен да помага на когото и да било. Хората разчитат на добрата воля на останалите. Ако искате да ви ми помогнат, имайте уважение и бъдете търпеливи"
Е, това беше в общи линии. Ясно е, че винаги ще има такива нагли типове, но може би за тях трябва да се измислят специални мерки.
Айди вйесело!
П.П. Един съвет: (цитирайки Agent_SMITH) Прочетете правилата!!!
П.П.П. Малко хаотичен стана тоя пост, ама кво да се прави
'>