Извинявам се, че цапам тази тема със спам и флуд. Не искам да правя поредната нова тема, затова ще питам в тази тема. За което моля за извинение.
Вашите мнения за:
https://www.radioshackcatalogs.com/ Ако може да се отвори каталогът на компютрите.
Мисля, че и музикалната техника и радио станциите в другият каталог са интересни, поне за мен.
Вашите мнения за: backbox-7-desktop-amd64
В момента съм с Арч. Дали си заслужава да проявя интерес и да сменям Арч-а.
Търся информация за: Съраунд система с рака Sharp- 7770 + колоните. За цялата система в комплект търся мнения. Само усилвателя не ме интересува. Качество на звук. Цена и др.
Мисля, че е излязла през 1983 год. на пазара в Западна Европа.
Търся информация за: Съраунд система с рака Sharp- 8880 + колоните. За цялата система в комплект търся мнения. Само усилвателя не ме интересува. Качество на звук. Цена и др.
Мисля, че е излязла през 1990 - 1991 год. на пазара в Западна Европа. За цена през 1991 год. предполагам, че е над 3 000 бундес марки - Западно - Германски. ГФР.
Предполагам, че са били по- резиденции. При домашният бит дали са били често срещани?
Да се похваля. Преди 4 месеца от магазин за левче си купих телевизионна игра за 25 лв. Напълно фолирана от завода кутия. В същия ден я пробвах на телевизора и не работеше.
Вчера се сетих за нея. Днес я пробвах на същия телевизор.
JVC 32" Full HD. Не работеше. Телевизорът е на 2-3 год. От Техномаркет. Преди да изтече 2 год. гаранция 35 дена телевизорът беше напълно повреден. Викнаха ме след два дни да взема същия или друг такъв модел. Произведен е от Вестел - Турция. Имам и допълнителна застраховка в застрахователно дружество за още три допълнителни години. Застраховка при повреда, а не безплатен ремонт.
Занесох я в кухнята. Телевизор Blaupunkt 32" Full HD. Закупен през 2014 год. лятото от Кауфланд. Работи без забележка. Текстът малко е размазан. Има два пулта плюс пистолет.
Super 8-bit game - SQY-888
Роден съм 1976 год. От май 2006 год. имам Атлон 64 3200+ с дъно А-8N-E с х16, х8, х4, х1 слота. От 2014 год. съм на Линукс. Първият ми Линукс беше УСУ - 8.1 Дестоп. До сега.
Компютърни игри досега не съм играл поради липса на знания и език. Играх около 20 минути Каратека и Супер Марио и други игри само за опит. От това ми е много повдигнато настроението.
При телевизор: JVC 32" От дистанционното избирам: Списък на източниците. От него по вертикала избирам: Wireless Display.
Готови сте за свързване. За да започнете пуснете Wireless Display на вашият компютър или смарт телефон.
Име на адаптора: JVC 1234567E
Идентификатор на адаптера: 98756432Е
Какво да правя? Нямам безжична връзка с телевизорът.
Рутер: Archer C5 V4.0
TP Link В5В8
TP Link В5В8-5G
В кухнята на синята точка имам едно Xaomi Mi допълнително и чрез него през рутера гледам Тубата.
2. При телевизор: JVC 32" От дистанционното избирам: Списък на източниците. От него по вертикала избирам: Споделяне на аудио видео. След това ми излиза надпис: Archer C5 Замисля се телевизорът. Изписва ми няма споделено съдържание. След, което изписва:
Готови сте за свързване. За да започнете пуснете Wireless Display на вашият компютър или смарт телефон.
Име на адаптора: JVC 1234567E
Идентификатор на адаптера: 98756432Е
Едновременно от рутера съм прокарал 5 метров кабел фабричен за компютърни мрежи. Преди време беше включен в лан буксата на телевизорът, но в момента е изваден.
Какви са Вашият съвет и мнение.