« Отговор #199 -: Oct 26, 2021, 17:22 »
Немкинята да си гледа Немско. Аман вече от мозъчни донори (чужбински и наши).
Оня доктор, шефа на ковид-отделението в "Пирогов", е за ваксините, каза го- за тези, които не са го прекарали, и то след съответните изследвания. Всъщност това, което аз разбрах, е че игла така гьотере и на ангро не се слага (тия антиковид ваксините- П.П.) Но каза нещо много важно- че тестовете реагират с фалшива положителна проба и на сезонните грипове. Е това е същината, евала на този човек, че го каза- първото медицинско българско лице, което аз съм чувал да каже нещо подобно ПУБЛИЧНО (П.П.). А това нещо, че тестовете не реагират само на ковид, отдавна витае из нета. Както и PCR-теста отдавна е компрометиран.
И кой може да ми докаже, че от тия незнам си колко бройки "заразени" на ден, не са повечето с настинки, грипове и т.н., а не с ковид? "Заразени" го написах в кавички умишлено - ама имало и "безсимптомни"- тук направо ми е смешно. Не съм медицинско лице, но всяка една болест по някое време си показва и симптоматиката. Аз лично познавам хора, които бяха с положителни тестове, "безсимптомни заразени". Седяха си вкъщи по 10 дена и надуваха ракията. А по време на "първата вълна" едно клипче с перящи кючека матови "болни" в болницата обикаляше нета, жалко, че не съм запазил линк.
За да не изглежда като тролене, ще напиша и в друга посока: Познавам, познавах всъщност, и починали от ковид. Единият наскоро, не знам какво и как се е случило при него. Другият човек беше с автоимунно заболяване и това се оказа фатално. Четирима мои познати изкараха ковид и казаха, че е било тежко, задух, трудности с дишането. Двамата от тях са софиянци, другите са варненци.
В резюме- да, има такъв вирус и такава болест. Но аз не мисля, че е толкова разпространен и толкова смъртоносен и изобщо не мисля, че всички тия бройки болни, които ни стъкмисват по няколко пъти на ден, са ковид. Отделно все по-засилващите се такива статии, като на немкинята, хорът от тролове в коментарите на всеки един новинарски сайт, който позволява коментиране, с опорните им точки, наситени с омраза, че Ганьо бил прост и затова не искал да се ваксинира, плеядата математици, и какви ли не, които от два месеца постоянно обясняват за поредния пик на поредната вълна, всичко това ме убеждава, че нещо не е наред и играта е в милионите към фармацията. Дирижирана игра. Обвиниха Сербезова, че всявала паника, какво стана- делото в канала. А защо никой не обвини ония, които ръсеха от екраните мантри за чували с трупове?
Хайде всеки да си прецени за себе си, да се ваксинира, или не, с т.нар. "препарати". И да не слагат щампи "антиваксъри" на нежелаещите. Аз самият имам всички ваксини, които са по нашия имунизационен стандарт. Но не желая нещо, което е уж ваксина, пък се оказва, трябва втора, трета, буустерна.. и то насила, много се загрижила държавата за здравето ми, как пък не.