Автор Тема: Защо ми забива линукса  (Прочетена 2349 пъти)

Hapkoc

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 2117
    • Профил
Защо ми забива линукса
« Отговор #15 -: Jan 06, 2006, 12:17 »
Цитат

Мисля че точно съвета с преинсталацията ще му реши проблема за по-малко от 20 минути - а не с четене в продължение на дни и седмици, само за да се отърве от едно забиване...

Така, четенето е враг. И аз избягвам да чета, много по-удобно е format и наново.

Цитат

В края на краищата всички знаем че става въпрос за една потребителска машина без инсталирани критични приложения - преинсталацията едва ли е нещо непознато и за вас, колкото и да се стремите да покажете обратното.

Така е, преинсталирам си чат пат линукса, признавам - досега не ми е хрумвало да си сменям дистрибуцията без преинсталация. Също не ми се е случвало да преинсталирам заради софтуерни проблеми.

Цитат

Колкото до логовете - простете, в уиндоус съм свикнал с красивите и удобни инструменти за стартиране на Performance log - позволяват ти да определиш какво точно е правила машината във всеки момент.... но.... за съжаление не съм запознат със също толкова лесен инструмент за преглеждане на логове (дори графично) в линукс - сигурно има, но... кой гений ще се занимава с лесни неща, когато може да чете 2 седмици заради едно просто забиване?

Отново си прав. Да повторим - четенето е лошо и не бива да се практикува ако може да се избягва.
Активен

  • Гост
Защо ми забива линукса
« Отговор #16 -: Jan 06, 2006, 13:19 »
запалне съм по сузе от 1.5 години когато един френд ми подари оригинална книга и двд Сузе(е ся 6.3 бе6е версията)Сега съм със Супер Енхенсд Сузе и кде 3.5 като поработи известно време и особенно ако отворя пове4е табове на комкуерър запо4ва да шуми по харда като лудо и дайе в4ера цтрл+акт+бекспейс не искаше да вклу4и та си излезнах от сесията със 100 зора.мнооо странно
Активен